علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
دوستان عزیز ، میزان تبخیر آب دریا بسیار بیشتر از میزان آب استحصال شده توسط آب شیرین کن ها ست ولی مشکل تمرکز شوری در نقاط تخلیه پساب آب شیرین کن ها بوده که اونهم راه حل هایی داره
در هر صورت استفاده صنعتی از آب شیرین گوارا و با کیفیت خشکی ها به عنوان مثال در کارخانجات فولاد ، پتروشیمی و پالایشگاه ها بسیار اشتباه بوده و از امکان استفاده از آب دریا جهت مصارف صنعتی هر چه زودتر باید محیا گردد.
فراموش نکنیم میلیونها متر مکعب از آب رودخانه های اصلی کشور از جمله کارون ، دز و البته زاینده رود صرف مصارف صنعتی شده و باعث ایجاد مشکلات عدیده زیست محیطی و حتی امنیتی در مسیر عبور این رودها شده.
من چون خودم در یکی از شهرک های صنعتی استان یزد کار می کنم می دونم که الان آب شیرین زاینده رود را بصورت لوله کشی در شهرک داریم و برای مصارف صنعتی ( تولید کاشی و سرامیک ) استفاده می کنیم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۹
هیچ نیازی به این کارها نیست ...... اگر مدیریت پسماند در کل کشور بصورت متمرکز باشد و کلیه زباله ها رو توسط وسایل حمل و نقل سنگین در مناطق خشک دفن نموده و همزمان دریاچه های متعدد نظیر انچه که در مجموعه ورزشگاه ازادی درست شدهایجاد نموده از طریق اب دریای خزر و یا اب دریای عمان پر شود و با حفر چاه در فواصل دور از این دریاچه ها حفاری صورت گیرد به اب شرب قابل توچه میشود دسترسی داشت این ایده در جایی که بنده مشاهده نموده ام جواب داده است .....متاسفانه در کشور کسی گوش شنوا نداشته اند و کر مطلق بوده و کاسه چه کنم در دست گرفته و مشگلات زیستی که در نواحی شمالی بابت پسماند زباله ها دست به گریبان هستن شده در حالی که میتوان با مدیریت صحیح هم بر بی ابی و هم زباله ها فائق امد.....