ایرانی را از چه می ترسانید، نشت اطلاعات مجاری؟
وقتی شماره تلفن و کد ملی و بقیه اطلاعات شخضی و حتی سوالات کنکور و درسی ما به راحتی دست به دست میشود، اینها که دیگه عددی نیستن!
همه این مطالب کاملا درست و منطقی. اما آیا برای اعتماد سازی تدبیری اندیشیده شد..؟ در حرف بله اما در عمل نه.
یه مسئله که در خبر اومده عدم امنیت اطلاعات کاربران پیام رسان های خارجی و مشخصا تلگرامه. همین بیست و سی سه چهار سال پیش یه گزارش پخش کرد که یک سری شرکت های در ایران هستن که شماره های همراه مردمو می خرن و به همه اطلاعات شخصی فرد در زمان ثبت نام دسترسی دارن. و هر سال هم مبلغی برای اپدیت این اطلاعات می پرداختن! خب کسی پیگیری کرد..؟ اگه پیگیری می شد که این همه پیام تبلیغاتی مردمو عاصی نمی کرد.
یه مثال بارز از بی نظمی و بی قانونی برای خود من چند روز پیش اتفاق افتاد.. من هیچ اپلیکیشنی روی گوشیم نصب نکردم. اما متوجه شدم یه اپلیکیشن در مدت سه روز هزار تومان از شارژم برداشت کرده. دستم به کجا بند بود که پیگیری کنم؟ جز جواب اینکه "خودت نصب کردی" چه نتیجه ای گرفتم..؟
استاد گرامی، شرکت های گوگل، یاهو، ماکروسافت، انواع شبکه های اجتماعی و پیام رسان داخلی و خارجی، تولید کننده دامنه های اینترنتی داخلی و خارجی به این اطلاعات دسترسی دارند. خوب حالا چکار باید بکنیم؟ مشکل فقط همین تلگرام هست؟؟؟ یعنی سایر صاحبان شرکتهای اینترنتی قسم خورده اند و مورد تایید هستند؟؟؟ اصلا بهتر نیست که کلا اینترنت را قطع کنیم و در عصر حجر برگردیم تا این ابر دیتا های با اهمیت ما در دسارس کسی نباشد. مردیم از این همه تحلیل های الکی و آبکی. بگید که به هر دلیلی دوست نداریم تلگرام تو ایران فعالیت کنه و خلاص...
بی خیال، از همون اولش که نوشته بود ایرانی ها 60 درصد کاربران تلگرام رو تشکیل میدن، معلوم بود گزارش قراره چی بگه. تا جایی که میدونم 40 میلیون تقسیم بر 200 میلیون میشه 25 درصد نه 60 درصد.
تمامی شبکه های اجتماعی هنگام نصب اجازه دسترسی به اطلاعات شخصی کاربر را دریافت میکنند و حتی اگر تمامی اطلاعات پاک شده باشند باز اپلیکیشن حافظه گوشی را ریکاور کرده و انها را در اختیار میگیرد
وقتی شماره تلفن و کد ملی و بقیه اطلاعات شخضی و حتی سوالات کنکور و درسی ما به راحتی دست به دست میشود، اینها که دیگه عددی نیستن!