ببندند در این خراب شده رو. ایران آموزش و پرورش میخواد چیکار؟ مدیر 500000تا یک میلیون یا حتی بالاتر از هر دانش آموزی میگیره بعد ماژیک نمی گیره و به معلم میگه پول نداریم!!!! دولت از هر فرصتی در آمد زایی برا خودش میکنه بعد میگه ندارم.
دردی داره بیداد میکنه!
اختلاس داره فریاد میکشه!
بی عدالتی داره بیداد می کنه!
اگه تو خیابون پولت رو بزنن و خودت هم بکوبند پول نداشته باشی شکایت هم نمی تونی بکنی!
مسئولین فقط پول میخوان ولاغیر.
تموم ادارات تبدیل به گداخونه هایی شدن پر از گداهای گردن کلفت.
آقای نوبخت وقتی میخواد حق مردم بدهد جان می دهد.
میخواهیم عدالت را در سراسر دنیا پیاده کنیم اما در داخل میان کارمندان دولت دروزارت خانه های مختلف تبعیض از زمین تا آسمان است.حال بگذریم از تعدادی بسیار زیاداز بیکاران که ا ز این فاصله ی تبعیضی هم محروم اند.
چه آشی چه کشکی پاداش چی؟؟؟؟؟؟؟
وضع آموزش و پرورش در دوره همین بازنشستگان عزیز و طلبکار به گند کشیده شد
معلمان عزیز اصلا نه حال درس دادن دارن نه حال درس پرسیدن نه تعهدی نه احساس مسئولیتی حالا پاداش هم میخوان اون هم یکجا و بی بهونه
وجدان هم خوب چیزیه
توجه کنید: "نهادی عریض و طویل که بزرگترین مجموعه دولتی کشور را به خود اختصاص داده و سالانه میلیاردها تومان در بخشهای مختلف آن هزینه میشود".
واقعا اگه دولت این همه برای آموزش و پرورش هزینه میکنه پس این کمک های نقدی اجباری که از مردم میگیرن چیه؟