ناشناس
|
Netherlands
|
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
اقای امام جمعه انشاءالله که به گفته تو تمام دنیا نابود بشه اما ما نه !!!
بعدش چی ؟کی می خواد درستش کنه خب اگه می خوای درست کنی ؟که بسم‌الله شروع کن ،بعد می گیم دمت گرم تونست
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
نمیدونم نویسنده چقدر از فوتبال سر در میاره ولی بعد از بازی اسپانیا دل پیرو بازیکن مشهور ایتالیایی سبک تیم ایران را مشابه باری های دهه ۸۰ دانست یعنی حدود ۴۰ سال پیش باید گفت نویسنده بعلت عدم شناخت فوتبال نمیداند که فوتبالمان هم مانند حکومت داریمان مال ۴۰ سال پیش است و به هم می ایند. اتفاقا کسانی که تیم شان میبازد و با یک لایی به خیابان می آیند و شادی میکنند هم به آن حکومت و آن فوتبال دفاعی دهه ۸۰ هم می آیند. خلاصه فعلا حکومتمان فوتبالمان و شادی کنندگانمان همه به هم می آیند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
موضوع شادی ملت بود نه کارشناسی فوتبال
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
شما پاشو بیا از انگلیس اینجا بعد صحبت کن
معلوم نیست تو که اونجایی چرا برای جایی دیگه نظر میدی.
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
مقامات در ایران . اگر شجاع باشند و همه مطالب را با مردم درمیان بگذارند و به خواست عقلا به علاوه اهتمام به اکثریت تن بدهند ، همه چیز حل خواهد شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
واقعا که چه تحلیل کارشناسی .!!!!البته همه ما امیدواریم این مربی بزرگ کار بزرگی هم برای ما انجام بدهد و ما صعود کنیم ولی تحلیل شما هم بوی نا میده !!!!!!اینقدر سیاه نماییییی!!! داداش مشکل هم هست راه حل دیگری دارد!!!!!نه اینقدر تحقیر خودی!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
فکرشون همینه که دیگران سر تر از ما هستند
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
دوستان . توجه کنید ما زیر سایه یک حکومت ایدئولوژیک زندگی میکنیم . 99 درصد به جمهوری اسلامی رای دادیم . . اگه شادی میخواید با عمل صالح نهایتا به بهشت خواهی رفت و تا ابد کیف خواهی کرد .این موضوع بار ها و بارها در قرآن کریم اشاره شده . اگر به قران اعتقاد داریم نباید دنبال شادی زود گذر دنیوی باشیم برادر من . به فکر آخرت باشید.ممنون که حرفم را گوش دادید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
اگر شادی این دنیا مهم نیست مادیات این دنیا چطور؟آیا قراره ما که از همه نعمات این دنیا محرومیم به بهشت برویم یعنی اگر در ویلا های ۱۰۰۰و۱۰۰۰۰متری زندگی میکردیم چطور؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
دیگه هر کسی یه تخصصی داره... مقامات ما و نه مسئولین، استاد ایجاد غم و ناراحتی هستن...... فقط نگاه کنید به این همه جوون بیکار مجرد و سن بالا... قیمتایی که ساعتی فرق دارن...
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
تمام چهل سال و تمام مسئولین را زیر سوال بردن خلاف انصاف است بوده اند و هستند مسئولانی که در طی سالها با نهایت اخلاص امور سپرده شده را به نحو احسن به سرانجام رسانده اند اما درباره این 5سال اخیر و مقامات بلندپایه آن باید گفت ناکارامدترین دولتها بوده اند که جز برای رفاه مردم همه کاری کرده اند و اتفاقا" همین آقایی که این مقاله را نوشته اند جزو رای دهندگان هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
احیانا شما محمود احمدی نژاد نیستید؟
ناشناس
|
Canada
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
سلام
واقعیت این است که انگار مردم ایران نباید شادی کنند حتی در حد متعارف ان
برای شادی کردن نیاز به هزینه زیاد نیست با کمترین هزینه ها می شود شادی را به خانه های مردم اورد. می شود جلوی افسردگی . بیماریها . اعصاب خوردی ها را گرفت .
مشکل ما این است که برای کنترل یک جامعه کافی است یک نفر مخالف شادی مردم راس کار قرارداد دیگر نیاز نیست شادی کرد چون همه باید تابع ان یک نفر شوند و بر اساس رفتار ایشان عمل کنند..
از قدیم هم گفته اند خنده بر هر دردی دواست . ولی ما نمی دانیم چرا حالا میگویم گریه کردن بر هر دردی دواست و این از تعصب کورکورانه بعضی از افراد خاص می باشد.
متاسفانه مادر گذشته به سر میبریم و به اینده ایی که قعطا در ان نیستیم برنامه ریزی کرده ودر ان سیر می کنیم و این یکی از دلایلی است که فرصت شادی نخواهیم داشت. چون باید کار کرد و پس انداز کنیم برای دو نسل خودمان . درصورتیکه ما متعهد به زندگی در حال حاضر خودمان هستیم ولی از ان بهره نمی بریم و نسلهای بعدی خود را هم با این تفکر از شادی کردن وشادی داشتن محروم میکنیم . این تغییر تفکر باید توسط دولت مردان ما صورت گیرد و مسیولیت تامین نسلهای اینده دولت است نه خانواده هاولز به نوعی دولت انرا به دوش مردم گذاشته است.
شاید جای این حرف اینجا نباشد ولی به دلایلی انرا بیان میکنم. که شادی چقدر تاثیر گذار در روحیه می باشد.
یکی از دوستان تعریف می کردکه در یک عملیات جنگی خیلی سخت دشمن با اتش تیربار خود نیروهای ما را زمین گیر کرده بود . در یک لحظه یک نفر شروع کرد به اوازخواندن بعد از اتفاق موشک های ارپیچی بود که به سمت سنگر دشمن شلیک می شد و سنگرها یکی پس از دیگری از بین میرفتند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
یعنی الان شما معتقد هستید که اواز باعث هدایت ارپی جی می شود..عجب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
مردم فقط موقع انتخابات مهم میشن ... بقیه موارد نه و فدای سرمون که سر هر کوچه یه نفر سر کرده توی زباله ها و دنبال روزی میگرده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
الله اکبر
الله اکبر
پوند از مرز ۱۰۰۰۰ تومان عبور کرد
خلق این حماسه عظیم را تبریک میگم خدا وکیلی الان چند روز بود دنبال میکردم ببینم این لامصب میخواد از ده هزار تومن بره بالا یا نه تا بالاخره امروز رفت
نظرات بیشتر