بازاری ها تا چند روز قبل از گران شدن دلار استقبال هم می کردند چون باعث می شد که اجناس آنها یک دفعه دو برابر بشه و چند برابر سود کنند. مثلا در لباسشویی که 5میلیون قیمتش بود وقتی بشه 10 میلیون ، بجای یک میلیون سود ، بازاری که اون جنس رو داشت، 6 میلیون سود می کنه.
موبایل فروش ها هم به همین صورت خوشحال بودند و مردم رو می چاپیدند. تا اینکه صدای بعضی دراومد که اینا دلار 4200 گرفته اند و وارد کرده اند و حالا و با دلار 8200 دارند می فروشند. صبح همون روز بود که بازار موبایل تعطیل شد و به اغتشاش کشیده شد و عده ای همون وارد کننده ها ، بازار رو به تعطیلی کشوندند که شلوغش کنند و جلوی سود بی حسابشون گرفته نشه.
باید با کسانی که از این تغییر قیمت سوء استفاده کردند و مردم رو چاپیدند برخورد بشه. مردم هم باید اینها رو تحریم کنند همونطور که علی کریمی گفت.
بازی خوبی با ملت نمیکنید.....شما دلار 4200 رو بریز توی بازار بهت قول میدم همه اونهایی که دلار خریدن فوری بفروشند وقتی ببینند در صرافی ها دلار 4200 به هر مقدار که بخواهی هست
چطوريه که مسافرها بايد پول ارز را قبلا بريزند بعد بياند تا از گيت رد شدند بهشون ارز را مي دهند ولي همين ارز را به همين راحتي به يه عده از خدا بي خبر مي دهند و هيچ جوري هم توان پس گرفتنش را ندارند؟ يا نمي خواهند يا کسايي که اين ارزا را مي گيرن و خرج جاي ديگه مي کنند از خودشونند
به مردم دارين ميگين كه چي بشه مگه مردم قوه قضايين يا قدرتي دارن خوب شما كه دولتي برو از شون بگیر پس يا اقازادن يا صاحب قدرت تا كي مي خواين توپو بندازين تو زمين مردم بابا چهارتا كاسب بدبخت كه دارن با سرمايه خودشون تو بازار كار ميكنن ميتونن دلار ٤٢٠٠ تو حجم انبوه بگيرن بايد رانت داشته باشي يا به بالا وصل باشي تا تو اين حجم بهت دلار بدن ياد گرفتن تايه چيزي ميشه ميگن بازاري سود جو بازاري اگه دلار ٤٢٠٠ گرفته بود كه اعتصاب نميكرد بازاري مگه دوست داره جنسشو گرون بفروشه خوب فروشش مياد پايين گردش كارش كم ميشه نميتونه كار كنه وقتي قدرت خريد مردم بياد پايين اونم بايد جنسشو با دلار آزاد بخره وقتي مردم نميتونن بخرن خوب كارش قفل ميشه هي تلويزيون مياد نشون ميده احتكار كردن مگه يه مغازه داره بازار چقدر سرمايه داره تا با اين دلار حجم انبوه جنس وارد كنه برين سراغه اصليا
چندین صندوق سرمایهگذاری وابسته به برخی بانکهای دولتی و با مجوز بانک مرکزی و برخی اشخاص حقیقی و حقوقی از طریق تزریق نقدینگی به بازار ، سکههای طلا را با سررسیدهای سهماهه، ششماهه، ۹ماهه و ۱۲ماهه خریداری میکنند و با بازارگردانی و افزایش نرخ آن، قیمت بازار سکه و ارز را بالا میبرند.
نمایندگان و دیگر نهادهای مسئول درباره ادامه فعالیت این صندوق ها و شرکتهای تامین سرمایه هشدار داده بودند
کجای دنیا به این راحتی به تعدادی شرکت تامین سرمایه مجوز تشکیل صندوق های سرمایه گذاری طلا و ارز می دهند که ارزش پول ملی یک کشور را به نابودی بکشانند و با زندگی ۸۰ میلیون ایرانی بازی کنند؟
ادامه فعالیت شرکتهای تامین سرمایه و صندوق های سرمایه گذاری سکه و طلا در این وضعیت میتواند مردم را تشویق کند، سرمایههایشان را از بانکها خارج کرده و به بازار فیزیکی یا آتی سکه بیاورند که برای اقتصاد کشور خطرناکتر از هر تحریمی است.
آقای روحانی از مردم انتظار همدلی و صبوری دارند اما حتی نمی گویند مفسدان اقتصادی چه کسانی هستند . این موضوع مانند این است که از مردم بخواهیم در نقش قربانی ظاهر شوند . این همدلی و صبوری نیست .