ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
الان تو این وضع اشفته ارز چرا این مقدار ارز برای واردات موبایل به این شرکتها دادن ومن و هزاران نفر مثل من که تولید کننده پوشاک هستبم دو ماهه مواد اولیه یعنی نخ وپارچه برای تولید نداریم وهزاران کارگر این صنف بیکارن.مواد اولی پنبه والیاف برای تولید پارچه یا نیست ویا با قبمت خیلی زیاد داره فروخته میشه .این در مورد خیلی از تولیدیها مثل کفش وکیف هم همینطوره.بابا به کی بگیم بیکار شدیم تا سال گذشته گرفتار قاچاق و واردات بودیم حالا گرفتار نداشتن مواد اولی.کی به داد هزاران کارگر این تولیدی ها میرسه؟
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
اونوقت ما کشاورزی داریم مواد مصرفی قیمتشان 2 برابر شده. این دلار را به کشاورز بدهید. من چه سودی از موبایل 5 میلیونی می بزم. لوازم کشاورزی باید با 4200 وارد شود یا موبایل؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
اگر رفتاری مثل تنور کردن نانوای ناخلف در مورد یکی از این افراد اجرا بشه باقی هم دستشون میاد که با آبروی نظام و مملکت برخورد نکنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
امان از رانت
علی
|
United States of America
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
آقا این یورو ها رم ما دادیم دست اینا؟؟؟؟ خودتون دزد تولید میکنین و باعث این اوضاع هستید کسی هم جوابگو نیست
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰
یکی پیدامیشه بگه دراین مملکت چه خبره.بابا بااینکاراتون امام زمان ع روازماشاکی میکنید