اینکه بیل اربن»، سخنگوی فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا میگویدتردد تجارت ها از طریق راه های آبی تضمین می شود اعلام جنگ است و ایران را تهدید به درگیری صورت اقدام جلوگیری ایران از کشتی های دیگر. در واقع یک سیلی به کوش آمریکا و همپیمانان عبری عربی اش نشانه اقتدار و انقلابی بودن ایران است و اینکه سردار بزرگ آقای قاسم سلیمانی از رئیس جمهور برای این حرکت و یا شعار قدردانی کرد بسیار عالی است که وحدت تمام ارکان ایران را به نمایش بگذارند. این آیا می تودهنی به اتمام منافقین و مخالفین دولت اسلامی مقتدر ایران.
لطفا کمی واقع گرا باشید و به این پرسش ساده پاسخ دهید که دشمنی کردن با این کشور و آن کشور بر مبنای چه واقعیتی است و چه سودی به جز این همه هزینه برایمان در پی داشته است. ایرانیان با توجه به موقعیت کشورشان باید مرفه ترین مردمان جهان باشند. نه این که مشکل آب آشامیدنی داشته باشند، در حالی که در صحرای برهوت عربستان و دوبی این مشکل وجود ندارد. تا زمانی که دولتمردان مردم را قانع نکرده باشند که چرا باید سختی بکشند، هم نارضایتی کم نمی شود و هم خبری از ثبات اقتصادی نخواهد بود.
من به اقای روحانی رای ندادم و از عملکرد ایشان بعنوان رییس دولت انتقاد دارم اما بادو مطلبی که ایراد کردند هم در سویس وهم اطریش میگویم روحانی حمایتت میکنیم و از پیام سردار پر افتخار اسلام به ایشان پشتیبانی میکنیم