در دانشگاه علامه در گروه بازرگانی با رای خیلی کم نسبت به رقیب خانمی را مدیر گروه کردن البته حق امنتخاب با رئیس دانشگاهست می خواستن شعار خمایت از زنان را به زعم خود عملی کنند ولی کارشات بی شباهت به فریب ونیرنگ نیست
دانشگاههای دولتی باید محدود و اکثر آنان با توجه به اینکه کشور اشباع از فارغ التحصیل است و این دانشگاهها با مالیات دریافتی باری بر دوش مردمند باید تعطیل گردند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
چرا چون عرضه قبولی تو دانشگاه سراسری نداری چه عقده ای از دانشگاه سراسری داری اعتراف کن
بنده رییس دانشگاهی بودم که با وزیر علوم قبلی(دکتر فرهادی) به لحاظ سیاسی (اصلاح طلب نبودن) زاویه داشتم. آنها به راحتی با گم کردن کل مدارک من در بار اول و دفعه بعد با کم کردن یک مقاله از آن از صدور حکم دانشیاری من جلوگیری کردند!!؟
بعد هم گفتند ؛ ایشان بازنشسته شده اند؟ به چه دردشان می خورد!؟( آنها در واقع با هماهنگی رییس دستگاه ما «در کابینه» مرا باز نشستاندند تا بتوانند حکم ارتقاء را ندهند، غافل از اینکه زمان ترفیع من مربوط می شد به یکسال قبل از بازنشستگی)
امضاء محفوظ
آنی که می شناسندش
متاسفانه مناسبات و روابط اداری در دانشگاهها شدیدا تبعیض آمیز و نا امید کننده است. بیشتر روسای دانشگاه دیکتاتوری محض راه انداخته اند و فقط به فکر حفظ صندلی و منافع فردی و باندی خود هستند.
سایت تابناک اگر دنبال حقیقت جویی هستی گوش کن و منتشر کن:
سایت تابناک اگر دنبال حقیقت جویی هستی گوش کن و منتشر کن:
در کدوم دانشگاه دنیا دیدی رییس هیات بدوی انتظامی ، سایر همکاران خودش رو به اتهام تخلف چند شغله بودن حکم اخراج بده ولی خودش بجای چهار روز در هفته دو روز در هفته دانشکده باشه در این دو روز تدریس داشته باشه و بعنوان مدیر گروه در همون دو روز امور دانشجویان خودش رو بهمراه راهنمایی و مشاوره و داوری پایان نامه دانشجویان سایر اساتید رتق و فتق کنه؟
کاش میشد دکتر اکسیری فرد را برای یک هفته در تحریریه مجله به کار بگیرید. اگر برای هفته دوم حاضر به تحمل ایشان بودید، یک ضرب در هر دانشگاهی که شما بگویید استخدامش میکردند. یک استاد دانشگاه ویژگیهای مهمی علاوه بر مقالات علمی باید داشته باشد که یکی از مهمترین آنها، تعامل با دانشجویان و همکاران است. افرادی مانند ایشان به درد دانشگاه نمیخورند و باید در بعضی مراکز پژوهشی خاص به کار گرفته شوند. دوستانی که اظهار نظراتشان بدون هیچ شناختی از فرد و صرفا به دلیل آدعاهای خود ایشان و احکام قضایی صورت میگیرد، از اندیشه علمی بسیار دورند. یکی از نمادهای توسعه نیافتگی، همین ظاهرنگریها و نشناختن جایگاه دانشگاه و استادان دانشگاه است.
در دانشگاه شهید مدنی اذربایجان - تبریز- تمام کسانی که در جریان بازدید بازرسان به ریاست فعلی منتقد بودند با بازنشستگی اجباری مثل اقای دکتر ک. ص یا تغییر محل خدمت مثل اقای ن. ح و انواع اذیت و آزار قرار گرفته اند. افسوس و صد افسوس به رای به آقای روحانی