حالا که روسیه تو زرد از آب در آمده و کشورهای منطقه هم بر علیه ایران شده اند و دو ستان قدیمی مثل چین و هند هم عقب نشینی کرده اند و مردم تحت فشار شدید اقتصادی هستند و اختلاس و باند بازی بیداد می کند لازم است هر چه سریعتر شرایط جنگی برطرف شود و کشور را از درگیری نظامی دور نماییم .
اين همه دشمن تراشي و مقايله با آن در اين 40 سال چه چيز عايد ما كرد.
نميشد با سياستهائي ديگه اين دشمني ها رو خنثي كرد
مگر اينكه اين دشمن تراشي ها داستاني ديگر داشته باشد.
پاسخ ها
سید احمدیان
||
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
داداش مساله نجات فلسطین و یا سوریه نیست. مگر میشود کشور آمریکا که در حال قرق شدن در شش هزار میلیارد قرض میباشد و دست دراز شده اش اسراییل که از شکستی به شکست دیگر روان است(جنگ ۳۰ روزه و شکست مفتضحانه)، حاضرند دست از سر ایران و ایرانی بردارند.
ناشناس
||
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
این ما نبودیم که دشمن تراشیدیم اونها خودشون بدخواهی داشتن
یک کاری کنیم منطقی بر اساس منافع ملی کشور باشد نه توهم و یک دنده بازی وآخر هم با چقدر ضرر به منافع ملی جام بخوریم تو را به خدا عقلانی فکر کنید نه احساساتی و توهمی جنگ با صدام چه منافعی داشت جز ضرر
فرض کنیم همین فردا اسراییل را نابود کردیم و فلسطین را آزاد.
بعدش چی؟چی گیر مردم ایران میاد؟
مطمینا فلسطین هم میشن مثل امارات واردن وعربستان دشمن ایران.
ما اگر خاک آزاد کن هستیم 17 شهر قفقاز که از خودمون هستن را از دست اشغال گران آزاد کنیم چکار به عرب ویهود داریم
از اواخر قرن 19 یهودیان با گرایش های خاص که عمده آنها صهیونیست بودند، از جمله خانواده روت شیلد و هم وایزمن (که 1948 اولین ریس جمهور اسراییل شد) در ساختار قدرت در انگلستان نفوذ و رشد کردند و بخشی ثابت از حکومتهای انگلستان طی دهه های بعد شدند. صهیونیسم شاخه انگلستان برای خودش مدعی هدایت و مدیریت کل صهیونیسم بود و تا حدی خودمختار عمل می کرد و باعث بروز اختلافاتی هم شده بود. آنها با قدرت مالی و بانکی که داشتند می توانستند امکان تامین مالی یک جنگ را برای دولت فراهم کرده و یا این امکان را از دولت بگیرند. جنگ اول جهانی را صهیونیستها در اتحاد با انگلستان ایجاد و راه اندازی کردند که انگلستان پیروز آن و آلمان و اطریش و حکومت عثمانی بازنده آن بودند. انگلستان بدینترتیب بر کلیه مناطق عربی مسلط شد و البته فرانسه متحد او نیز قدرالسهم خود را گرفت. دولت تزاری روسیه که رابطه خوبی با صهیونیستها و کلا یهودیان نداشت، طی این سالیان و انقلاب کمونیستی از بین رفت. بخشی از صهیونیستهای کمونیست و سوسیالیست با لنین و دیگران همراهی کردند و بدین ترتیب در روسیه جدید یعنی شوروی هم به قدرت رسیدند و در دولت لنین حضور قوی داشتند. قبل از فروپاشی حکومت تزار، دولت انگلیس ، در همدستی با تزار ایران را هم اشغال کرد. در سال 1917 صهیونیستها به عنوان یکی پاداش جوابیه بالفور به ناممه روتشیلد را دریافت کردند که به اعلامیه بالفور معروف شد و طی آن فلسطینی را که مرزهای آن مشخص نبود هدیه گرفتند! بدینترتیب انگلیس ابرقدرت بلامنازعی شد که در درون آن صهیونیسم هم سهمی از قدرت داشت. از اوایل قرن 20 صهیونیستها در آمریکا با اتکا به قدرت مالی و بانکی خود شروعع به نفوذ در رده های بالای حکومتی و بدتس آوردن قدرت سیاسی کردند که موفق هم بودند. سپس جنگ دوم جهانی را راه اندازی کردند که در نتیجه ان دو ابرقدرت آمریکا و شوروی شکل گرفتند که صهیونیستها متحد هر دو و در هر دو سیستم در قدرت شریک بودند! همین تلاشی کهه اکنون نتانیاهو برای ایجاد جنگ آمریکا و ناتو علیه ایران انجام میدهد، در ظول تاریخ 120 سال گذشته، چند بار با موفقیت انجام دادند و بانی دو جنگ جهانی و چندین جنگ دیگر شدند. اما تفاوتی که امروز وجود دارد این است که آمریکا به هیچ وجه شرایط انجام یک جنگ تمام عیار با ایران را ندارد.
1- اسراییل و رژیم های عربی توان جنگ با ایران را ندارند.
2- شرکت آمریکا بصورت نیم بند در جنگ آنها و مثلا چند نوبیت حملات هوایی و موشک باران، فقط باعث از بین رفتن پایگاه و رژیم های وابسته به آمریکا در کشورهای اسلامی می شود و سران نظامی آمریکا مخالف آن هستند.
3- تنها امکان نظامی در واقع وارد کردن آمریکا به یک جنگ تمام عیار علیه ایران است که تا آخر در کنار اسراییل و رژیم های عربی بماند. اما آمریکا به دلایل فراوان اقتصادی و اجتماعی و سیاسی امکان و توان آن را ندارد. ترامپ برایش پیروزی در انتخابات 2020 مهم است که مقدمه آن انتخابات میاندوره مجلس در پاییز امسال است. کسانی که ترامپ را انتخاب کردند طی 16 سال گذشته کشته و مجروح داده اند و خیلی از سربازان که برگشته اند مشکل روانی دارند و یا معتاد هستند و یا بیکار. این مردم دیگر کشش یک جنگ تمام عیار را ندارند و ترامپ هم با ایراداتی که به سیاستهای جنگی دولتهای قبل گرفته بود توانست رای جمع کند و اکنون نمی تواند خودش همانگونه عمل کند. از این گذشته امریکا توان اقتصادی یک جنگ تمام عیار را ندارد.
نتیجه: ضربه نظامی زدن به ایران هزینه خیلی خیلی زیادی برای آمریکا و متحدینش در منطقه دارد و نشدنی است. جنگ تمام عیار هم که کلا نشدنی است و توانش را ندارند. جو بین المللی و حتی اعضای ناتو هم این نیست. چنین جنگی به ضرر چین و هند هم هست. اسراییل و عربستان به روسیه امید بسته اند که از چنین جنگی چندجانبه نفع می برد. باید مواظب رفتار مسکو بود و مرتب با انها در صحبت و مذاکره ماند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
این را قبول دارم که باید مراقب روسیه بود چون الان تنها کشوری که از جنگ سود می برد روسیه است جنگ در خاورمیانه ایران را نابود امریکا را از قدرت اولی می اندازد چین و اروپا وژاپن را با مشکلات اقتصادی بسیار بزرگی تا مرز فلج شدن اقتصاد پیش می برد و فقط در این میان باعث می شود روسیه تبدیل به قدرت اول شود