تنها چاره اینه که مردم نخرن. ی بارم شده بیاین امتحان کنیم.
ی مشت آشغال رو به قیمت های نجومی می فروشند اگه مردم نخرن که بیچاره میشن.
اگه مردم به این شکل اعتراض نکنن حقشونه که بهشون زور گفت
مدیران خودرو سازی ها همه نجومی بگیر هستند واز پاداش و مزایای خوب سالیانه برخوردار هستند وگرنه هزار راه وجود دارد تا کارگران به اصطلاح خودرو سازی ها در صنعت خودرو همچنان مشغول به کار باشند و مشکلی نداشته باشند در واقع آنها سپر بلای منافع گروه اندکی هستند تا به منافع غیر شرعی و غیر انسانی خود برسند و پاسخگوی کیفیت پایین محصولات خود نباشند.
بازار بدون رقیب، اقتصاد و صنعت بدون نظارت ، عدم مسولیت پذیری مسولین ، بها ندادن به مردم ، افکار چندش آور حزبی و جناحی ، زیاده خواهی و سهم خواهی جناح ها و مدیران ارشد و ... خدایا به داد این کشور و مردم برس
اما با مشاهده استثمار طبقه کارگر و مفت خوری و اشرافی گری مدیران که بدرستی در این مقاله هم به آن اشاره شده است و دلیل بوجود آمدن جنبش های کارگری و مارکسیستی را هم اکنون می فهمم!
آقای شریعت تکلیف ما چیه نمیخاییم پراید سوار شیم و یکم بیشتر عمر کنیم؟؟؟ واردات خودرو خارجی که با اومدن تو صفر شده بود چرا اومدی با خبر ممنوعیتش قیمت ها رو دوبرابر کردی تو کدوم طرفی هستی ؟ طرف دلال یا مردم بدبخت نکنه خودتم دلالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقای وزیر ما الان چکار کنیم پولمونو 6 ماهه دادیم به وارد کننده داره سود 20 درصدشو میذذاره جیبش ماشینم نمیده میگه ممنوعش کردی تو؟ میگن یا بیا پولتو بگیر یا بذار باشه تا ببینیم چی میشه؟ چه خبر تو این دولت اخه؟؟؟؟؟؟؟