خوب اکثر نماینگان مجلس هم انگیزه و توانمندی لازم برای انجام وظایف خودشان را ندارند. اکثرشون حتی نمیتونن یک مهد کودک رو اداره کنن. کافیه به رزومه اونها نگاه کنید. بالای 70 درصد شون هیچ سابقه موفقی ندارن و به واسطه ورود به لیست و یا پشتوانه قبیله ای رای آوردن.
روحانی در ترمیم تیم اقتصادی و تغییر سیف تعلل می کند چون تصور می کند با پشت گوش انداختن مسائل اقتصادی، این مسائل خود به خود حل می شوند!!! از طرفی عجله ای ندارد چون فکر می کند مردم عمر نوح دارند و از مخارج خوانوارها هم اطلاعی ندارد چون گذرش به بازار نمی افتد.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
خیلی از مسئولان با مردم عادی هم سفره نیستند. نمیدانند خانواده ای که 1200 حقوق میگیرد چطور زندگی رو باید اداره کنه
ناکارامدی زمانی مطرح میشود که کوهی از مشکلات و خرابکاری ها انجام شده و خسارت های جبران ناپذیر بوقوع پیوسته و حالا میخواهیم در نزد افکار عمومی خودمان را تطهیر کنیم
در ایران 80 میلیونی یک شخصی به غیر از آقای سیف نیست که رئیس بانک مرکزی شود، جناب آقای روحانی؟؟؟ مردم به ایشان اعتمادی ندارن، و بی اعتمادی به اشخاص اقتصادی باعث مشکل در حوزه اقتصاد میشه. البته مشکلات تحریم و روابط خارجی هم باید برطرف کنید.