مقامات و مسئولین فقط یک چیز را ادعا می کنند و آن این است که مشکلات مردم و کشور یا از دشمن است یا از مردم !!!! اما مردم دیگه آگاه شدن و فهمیدن که ریشه همه مشکلات کشور خود همین مسئولین هستند.
گيريم كه اهواز است و گيريم مال چند تا پولدار خوش گذران است، چند تا از اينا هست؟ صد تا هزار تا؟
اين چهار تا عكس يا هزار تا ويلا مشكل بى ابى نيست،
مديريت ناكارامد، مديريت ناكارامد و باز هم مديريت ناكارامد و فرمايشى باعث نه تنها اين مشكل بلكه تقريبا تمام مشكلات اين كشور ثروتمند و پربركت است،
با مديريت درست ميشه از هيچ همه چيز ساخت، ولى با بى مديريتى و ناكارامدى ميشه همه داشته ها را خراب كرد و به هيچ رسيد، پول بد چيزيه، مخصوصا از راه باد اورده
هیچ وقت با مشکلات علمی ،منطقی ، و شفاف بر خورد نکردید و آینده نگر نبودید همیشه صبر می کنید مشکل پیش بیادو وبعدش اشکالات و خطاهای خودتون ومسئولین بی کفایت رو بندازین گردن دیگران تنها آب نیست..........
مقاله خوب بود ولی به هدف نزدید. 90 درصد مصرف آب در ایران و قطعا در خوزستان برای مصارف کشاورزی است. از زمانی که انسان موفق به کشاورزی شد تا کنون که بیش از دومیلیون سال از آن زمان میگذرد از روش احمقانه آبیاری ثقلی استفاده میشود. راهکار حل مشکل استفاده از روشهای نوین آبیاری مزارع، تغییر الگوی کشت در کشور بخصوص در استان خوزستان و استفاده از پساب برگشتی می باشد. لطفا آدرس اشتباه ندهید.
پاسخ ها
علی
||
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۳
انسان و کشاورزی از دومیلیون سال قبل؟؟؟؟ احتمالا نمیدونی دومیلیون سال چقدره
این دلیل بر بی آبی شهر ها نمیباشد و با این آب نمیشود کمبود آب شهرها را جبران کرد . این اب استخر ها که هروز عوض نمیشوند .
به نظر من این مقاله پاک کردن صورت مسئله است .
اون موقع که همه را آزاد گذاشتند که چاه های عمیق بزنند باید فکر این ها را میکردن . اون موقع که کارشناسان آب مثل آقای کردوانی داد میزد که ما با بحران اب مواجه خواهیم شد باید فکر این روز ها و سال های بعد را میکردند .
به قول اقای کردوانی سال جنک استانها بر سر آب خواهد بود . یعنی از امسال هم بدتر خواهد شد .
مدیریت منابع آب و اصولا بحث مدیریت در کشور چالش جدی است. ولی این متن خیلی ضعیف نوشته شده است. استخر شخصی در خوزستان مگر چقدر از این همه آب استان دارد؟ اصلا قابل بحث نیست و به چشم مردم منطقه هم نمیاد. مشکلات جای دیگری است. البته همه مشکلات به دولت بر نمی گرده. در مجموع کل نظام در این قضیه خوب عمل نکرده است. مردم ما (من هم جزو همین مردم) صرفه جو نیستند و بخواهند هم باشند روش های صرفه جویی را بلد نیستند. توسعه نیشکر در این استان بی رویه است و زهاب های آن کارون و بخشی از خاک های ایران و عراق را نابود کرده است. وقتی تصمیم گیری ها مبنای سیاسی و ایدئولوژیکی داشته باشد نمی توان منابع آب را هم مدیریت کرد.
در طول 40 سال گذشته تقریبا همه تصمیمات در حوزه آب مبنای سیاسی، جناحی، بعضاً ایدئولوژیکی داشته است. و اثراتش الان پیداست.
یک هموطن و کارشناس آب
لعنت بر خودتو و دروغ هات. چقدر پول گرفتی تا ذهن ها رو از حجم انبوه ویلاهای تهرانی ها به سمت خوزستان منحرف کنی!
با این حال خاک بر سر مملکتی که برسه به جایی که آب استخرهاش بشه مشکل!
اب کویر نشینان بردنند برای توسعه شهراهای کویری وکاراخانه ها وکشارزیهای اب بر وبقیش هم رفته کویت عراق .بدنامیش ما مردم خوزستان میکشیم .ما بین دو سد بزرگ شهید عباسپور ومسجدسلیمان زندگی میکنیم هفته ای یک ساعت اب می اید تانکر گذاشته ایم روی پشت بوم ذخیره میکنیم برای یک هفته .وشمای خوزستان هم هستیم زمینهامون هم همه دیم کاشته میشوند سرچشمه های کارون هم زمینهای ییلاقی ابااجدادیمونه . چرا باید اینهمه کارخانه ابر در شهرهای کویری احداث بشه . که بچه های کارون مجبور باشند برای بردگی بشکل نوین یا بیگاری که اسمش کاره به یزد مهاجرت کنند الان دویست خانوار از طایفه ما بخاطر بردگی به یزد مهاجرت کردنند . کجای دنیا صنایع فولاد اهن در شهرهایی که یک چشمه یا یک رودخانه نداره وکویری هستند همچنین بالای هزار کیلومتر با دریا فاصله دارند احداث میکنند .