در قرن ششم امام محمد غزالی از حاکم شدن فقه بدون اخلاق بر جامعه اسلامی نگران شد و کتابهای احیا علوم دینی وکیمیای سعادت را نوشت، بعد از قرنها ما هم در همان نقطه ایم ،نبودن اخلاق اسلامی که به مردم عادی سرایت کرده نیاز به برگشت به اخلاق و دست برداشتن از زهد فروشی و فقه بازی را نشان می دهد.
تا الان شاید خود من چندین مطلب در سایت شما در خوصو انتقاد به برنامه های صدا و سیما خوندم ولی مسئله مهم برای مردم کشور ما اینه که چرا با این این کجروی ها برخورد نمیشه؟ چرا با متخلفان اقتصادی، فرهنگی و ... برخورد نمیشه؟
حالا شما بازهم به نوشتن مطلب ادامه بده ولی ما دیگه حتی از کامنت گذاشتن پای این حرف ها و انتقاد کردن خسته و ناامید شدیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
کشور اسلامی باید در دست علما باشد که هست و هر کسی دوست ندارد برود .
اگر از منظر بازاريابي به يك موضوع نگاه كنيم بدترين شكل تخريب يك محصول معرفي اشتباه و بد آن است ، حال اگر حجاب را محصولي از دين بدانيم از منظر بازاريابي تا كنون نحوه تبليغ و ارايه اين محصول چگونه بوده است ، آيا مبلغان ديني ما توانسته اند بازار هاي هدف خود را درست انتخاب كنند و مزيت دين ، فرهنگ و ... را در جامعه نشان دهند، آنچه كه به تصوير كشيده شده است با واقعيت هاي ديني ما چقدر فاصله دارد و چرا ؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
دین اسلام بر روی حجاب تاکید دارد و اگر دوست ندارید بروید
ناشناس
||
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
یه جنس معیوب رو با بهترین تبلیغ هم نمی شه فروخت مگه با مکر و حیله
کجای حرف این کارشناس مورد انتقاد شماست؟ مگر کمر دین را به جز عالم متهتک و جاهل متنسک می شکند؟ نکند منظورتان این است که چرا بساط ریا را نگسترانده یا همانی که شما دوست دارید (و نه دین را) نگفته؟
سالها پیش هر کس با چند کلاس سواد هرچه می گفت با دیده منت می پذیرفتیم.اما عزیزان ، امروز کلاس درس وکلاسهای درس ، خوب ومفید ویا بد ومخرب در گوشی داخل جیب هر ایرانی هست .آخرین اخبار و گوناگونی فرهنگ وایده در صفحه آن قابل دید است .دوستانه بگویم ، دیگر انتظار اینکه هرچه شماها ویا خود من که عمری را سپری کرده ام بگوییم وحتی فرزندانمان همه آنها را اجابت کنند گذشته است .دورانی است که فرزندان با سواد من وشما قدرت تجزیه وتحلیل دارند.صواب را از ناصواب تشخیص می دهند .به آزادی خود بها می دهند .دیگر اجازه نخواهند داد برای انها تصمیم بگیریم .آنها که میدانستند وحرمت نگه می داشتند .در گلستانهای شهدای سراسر ایران عزیز آرمیده اند .پس بیایید به حرمت خون شهدای عزیزمان به عقاید احترام بگذاریم .خود را قیم همه دانستن وبه خود شیفته شدن را رها سازیم.بیایید خون شهدا را پاس بداریم .وبه مقدسات دینی خود همانطور که سیره پیامبر بزرگ ( ص ) وائمه اطهار ع است پایبند باشیم.یا حق
حس وحال خوبی تو سخنان ایشان بود
فقط جای یک سؤال هست
حالا شما طرفدار کدوم اسلامی هستی
اسلام متحجرین ؟
اسلام لیبرال ؟
یا اسلام ناب محمدی ؟
پاسخ ها
شاپور
||
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
دوست عزیز، اسلامی که من می شناسم جملات شما در آن غریب است .اسلامی را می شناسم که وقتی مکه را فتح کرد به مشرکین هم امان نامه داد.اسلامی را می شناسم که در قران کریمش به شاورهم فی الامر بشارت داد . در آن حتی در انتخاب دین آنها را آزاد گذاشت
ریشه مشکلات از همون درگیری همیشگی بین بخش مذهبی و غیرمذهبی جامعه شکل گرفته. راه حل هم کوتاه اومدن دو طرف و درنظر گرفتن راه میانه است و گرنه باید درگیر این اختلافات باشیم که میتونه با جاهای بسیار خطرناکتری هم برسه.
اینکه صدا و سیما چه میکند اصلا مهم نیست در سراسر دنیا رسانه کارش ادم سازی برای اهداف خاص برای زمانهای خاص و در دست داشتن مخاطب برای اثرگذاری لازم در مواقع ضروری با اهداف مورد نظر است لذا وقتی از انها میپرسید که چه کاره هستيد به صراحت میگویند منعکس کننده خواسته های همه یا بخشی از افشار مردم هستیم و حتی وقتی یه فیلم مستهجن هم که با هر هدفی نشان میدهند در رابطه با اعتراض احتمالی میگویند برای تامین خواسته های بخشی از مخاطبین است جدای از نیات پشت پرده، و البته هم ظاهرا راست میگوید.
حالا شما بفرمایید صدا وسیما در کشور ما چه رسالتی دارد؟ ایا منعکس کننده خواسته های همه مردم است یا عده اندکی یا فقط عده خاصی یا ... ؟
وقتی به عملکرد صدا و سیما نگاه کنیم و واقع بین باشیم به جرات میتوان گفت به اندازه حتی یه شبکه خاص برون مرزی انور ابی با بیش از 50 هزار نفر سربار بودجه مردم، در مجموع مخاطب ندارد، چرا؟
اگر بعضی سریالها را از صدا و سیما بگیریم که اکثرا هم از نظر رسالت محتوایی فاقد حقیقتی هستند و فقط و فقط سرگرمی که در صورت کمی دقت حتی میشود از صور لهو و لعب منتهی با درجه خفیف تر دانست، انوقت صدا و سیما چه دارد؟
یا باید ارگان نهاد، ایدئولوژی، مکتب، تفکر یا ...ی بود و یا اینکه یه رسانه بود به معنی واقعی رسانه با اهداف از قبل تعریف شده، که متاسفانه صدا و سیما هیچکدام نیست و همین موضوع باعث میشود برای توجیه خود، هرگونه کارشناس و چالشی را ارایه دهند تا بتواند در بین مردم مخاطب پیدا کند در حالیکه قرن بیستم قرن رسانه تخصصی است و اصولا رسانه ابتدا رسالت خود را تعیین و سپس مخاطبان به دورش جمع میشوند.
رسانه کارخانه تولیدی نیستدکه با توحه به نیاز مردم محصول تولید کند بلکه رسانه صاحب رسالت است و رسالت، انعطاف پذیری لحظه ای ندارد مگر اینکه رسالتش خیای ابکی باشد! رسانه باید یه رسالت بر اساس یه جهان بینی داشته باشد تا بتواند مخاطبان خود را فقط و فقط در همان زمینه تقویت و مجتمع نماید.
ایکاش ادم عاقلی در این مملکت پیدا میشد و با صدای بلند با فریادی از عمق دل و اعتقاد درونی خود میگفت:
سیاست ما تابع ضرورتهای زمانی و مکانی و استراتژیک است که در صورت لزوم صادق و در صورت لزوم پنهانکار و در صورت لزوم مکار و در صورت لزوم مدافع و مظلوم و در صورت لزوم اهل یورش و تهاجم و در صورت لزوم ... هستیم. صلح به اندازه جنگ و جنگ به اندازه صلح برای ما و سیاست ما میتواند سرمشق باشد و در صورت لزوم بینا و در صورت لزوم نابینا و اهل تسامح هستیم تا همزیستی امنی با دنیای غیر قابل اعتماد فعلی را برای مردم و کشور خود رغم بزنیم.
و دیانت هر فردی نیز تابع درک او از اصول دینش بوده و بر اساس درک و فهم درونی شخص، شکل گرفته و هر فردی مستقل از هر فرد دیگری باید در حفظ ان تلاش کند و از اثر پذیری از دیگران پرهیز کند مگر اینکه به درک جدیدی رسیده باشد در این صورت فقه از شعار به اعتقاد قلبی و شخصی توام با ادراک تبدیل شده و احدی نمیتوانست فقه بازی راه بیاندازند و همه عمر بر طبل جهل همه مردم بکوبد و قیم بازی راه بیاندازد و در این راه به حدی بیش بروند که حتی خود را قیم فکری دیگران بدانند، کاری که حتی معصومین صلوات الله علیهم اجمعین هم نه به ان عمل کردند و نه به ان اعتقادی داشتند.
و اگر اینگونه شد دیگر کسی رفتار یا گفتار دیگران را به حساب دین نمی نویسد و دیگران هم نمیتوانند با هر عنوانی دین فروشی و تفسیم بهشت و جهنم کرد.
سلام
سانسور صحنه هایی از مسابقات ورزشی در پخش مستقیم ، گشت ارشاد و شیوه اجرایی در تبلیغ حجاب زوری ، ممانعت از ورود بانوان به ورزشکاه ها برای دیدن مسابقات ورزشی ، موانع و ممانعت های استفاده خانواده ها از سواحل دریاها ، ممانعت از برگزاری کنسرت هنرمندان ، تخریب آنتنهای ماهواره و ... همه اینها آیا توهین به مردم نیست ؟ آیا قاطبه مردم قدرت تشخیص استفاده بهینه از امکانات موجود و نعمات الهی را ندارند
واقعا هنوز زمان تصمیمات متناسب با این عصر و زمان فرا نرسیده است ؟ .