جمیعت هر کشوری، به عنوان مهمترین سرمایه آن کشور و جامعه محسوب می گردند. مسئولین باید طوری برنامه ریزی نمایند که با افزایش جمیعت ، شاهد پویائی فرهنگی ، علمی و اقتصادی ایران عزیز باشیم . وگرنه کشور خالی از سکنه و شهر خالی از انسانها ، چه ارزشی می تواند داشته باشد . باید قدر تک تک مردم عزیزمان و نقشی که در پیشرفت جامعه دارند را بدانیم و طوری برنامه ریزی داشته باشیم که از ظرفیت های تمامی افراد جامعه استفاده گردد . ژاپن با مساحت کمتر از ایران ، جمیعت بیشتری را دارد .بنابراین به نظر اینجانب ارزش کشور به جمیعت انسانهای فرهیخته و توانمند آن کشور وابسته است . به امید سلامتی تمام ایرانیان عزیز.
وضعیت آب و منابع کشور حکایت از آن دارد که شاید حدود 50 میلیون نفر از جمعیت فعلی کشور نیز زیادی بوده و بلکه می باید برای تقلیل جمعیت کشور فکری کرد و نه اضافه کردن به آن!!!!
مردم خود باید وخامت اوضاع را درک کنند و از بچه دار شدن دست بکشند. بلاخره این روند رو به رشد را بیگانگان که به ما تحمیل نمی کنند. ایرانیان محترم خود بچه دار می شوند و اوضاع را به این درجه می رسانند!!!!
من در سازمانی کار می کنم که حداقل تحصیلات کارمندان آن فوق لیسانس است اما با این حال هر روز شاهد پخش شیرینی به دلیل بچه دار شدن فلان خانم یا زایمان همسر فلان همکار آقا هستیم. !!!!
در شرایطی که همچنان تفکر فرزند بیشتر معادل مال و منال بیشتر و تعلقات بزرگتر و حفظ نام و نسل در آینده است باید هم شاهد این فجیعه انسانی باشیم.
توماس رابرت مالتوس استاد دانشگاه انگیسی در کتاب مشهور خود با نام اصل جمعیت گفته که موجودات زنده با سرعت سرسامآوری تکثیر پیدا میکنند و اگر قحطی و جنگ و غیره وجود نداشته باشد جمعیت به شکل تصاعد هندسی زیاد میشود و ممکن است در هر ۲۵ سال دو برابر گردد در حالی که وسایل ارتزاق در بهترین شرایط با یک تصاعد ریاضی بالا میرود و لذا هر ۲۵ سال جمعیت دو برابر میشود و حال آنکه ازدیاد خواربار و مواد غذایی بسیار ناچیز است.
چرا نرسیم عزیزم. سیستم پزشکی و بهداشتی پیشرفته، میوه و غذاهای طبیعی و ارگانیک به همراه اعصاب و روان آرام باعث شده مردم کم کمش 100 سال عمر کنند ...به امید خدا می رسیم به صد میلیون.
اکنون از جمعیت ۸۰ میلیونی ۱۱ میلیون حاشیه نشین ،۱۰ میلیون بیکار ،۵ میلیون با تحصیلات دانشگاهی بیکار ،۷۵ میلیون یارانه بگیر ،۴۰ میلیون تحت حمایت مددجویی ، انچه از جمعیت ۸۰ میلیونی ایران قادر به زندگی کردن میباشند تنها ۵ میلیون نفر میباشند که خانواده های هزار فامیل هستند ؟ حالا اگر سه دهه دیگر جمعیت بشود ۱۰۰ میلیون ،یقینا همان ۵ میلیون زندگی میکنند ،و الباقی جان میکنند برای زندگی کردن آن ۵ میلیون ؟ پس ازدیاد ،و یا کاهش جمعیت در ایران بی تاثیر میباشد چون در هر حال فقط ۵ میلیون زندگی میکنند ؟ ،،،،