علت گرانی دلار .... مردم یا دولت ؟ بدلیل وجود ارتباطات ۱۰۰ درصد مردم و کاسبان و فعالان اقتصادی روزانه با کنترل سایتهای رسمی و غیر رسمی ، با چک نمودن قیمت دلار ، کلیه اجناس و کالاهای قابل عرضه خود را ( اعم از تولید داخل و یا خارج ) به همان میزان افزایش قیمت می دهند . و گاهی این موضوع را روزانه چند بار تکرار می کنند . بدون تعارف مردم با دست خود گوشت یکدیگر را می خورند . این اخلاق ناپسند و زشت مردم ایران که در هیچ دین آیینی نیز نمی گنجد ، خاص خود همین مردم است . این وسط دولت کیست ؟ آیا دولت از کره مریخ آمده است ؟ اعضای دولت و وزرا و معاونین و تا شهرهای کوچک و .... برادر و خواهر و اقوام خود ما هستند .... تا زمانی که مردم خود از این اخلاق ناپسند دست برندارند ، هیچ نیازی به دشمن خارجی نخواهیم داشت .... وقتی تک تک ما از خود شروع نمی کنیم ، از وجودی به نام دولت چه انتظاری می رود ؟ آئینه را نشکنیم .... از خود شروع کنیم . ایرانیان جز به فکر سود جویی و منفعت شخصی به مورد دیگری فکر نمی کنند ....
اقای بانک مرکزی این همه دست و دلبازیهای بنگاههای مالی و پولی برای یک عده خاص و عدم دریافت وثایق تضمین های مطمئن برای بازگرداندن بدهی ایا کار دشمنان اسلام ومسلمین یا کار یک عده سود جود و مدیر بی کفایت که همه چیز را گردن دشمنان می اندازند؟
بحث در مورد قیمت سکه و ارز یک نظر انحرافی است. کدام اقتصاد برپایه ارز و طلا پایه گذاری شده است که تمام توجههات ملت به این موضوع جلب شده است. تعیین کننده در اقتصاد "نرخ سود بانکی " میباشد که مسکوت مانده است. وقتی آقای سیف نرخ سود بانکی را از 22% به 16% کاهش میدهد و عواملشان از مالیات بر سپرده های سرمایه ای بانک تبلیغات میکنند نتیجه اش این میشود که سپرده های بانکی سر از بازار ارز و طلا و مسکن درمیآورد و این میشود که ما شاهد آن هستیم. با تورم واقعی حدود 50% امروز مدیریت بر نقدینگی با نرخ 16% نمیشود کرد و در این میان اندوخته های مردم عملا براساس سیاست غلط بانک مرکزی به تاراج میرود. باید در ارتباط با حفظ و حراست از سرمایه مردم با سرمایه های اندک پس اندازشان اقدام کرد. سود سپرده با تورم سازگاری ندارد و حجم نقدینگی رو به رشد نیز تنها و تنها با نرخ سود سپرده های بانکی کنترل میشد. آیا لازم است درس اول اقتصاد را به مدیران مالی بانک مرکزی یاد داد ؟