ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
با این اوضاع باید دعا کرد که نون خالیش هم گیر کارگر بیاد حالا فلافلش پیشکشش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
الان قیمت همه چی را باید ضرب در 2 و یا حتی بیشتر کرد . در حالیکه درآمد بیشتر مردم تغییری نکرده و اگر هم کرده اندک بوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
واقعا اوضاع قشر ضعیف و متوسط جامعه وخیم هستش و قدرت خرید مردم به یک سوم سال پیش کاهش پیدا کرده و مردم تو تامین نیازهای اولیه زندگیشون موندن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
چرا کسی کاری نمیکنه همه مسئولین دم از ثبات قیمتها میزنند این برای ما قشر کارگر و حقوق بگیر یعنی مرک ما میخواهیم قیمتها برگردند به قبل از دی ماه 96 آخه حقوق ما که افزایش نداشته که حالا بگیم اشکال نداره ثابت بمونه . من همون بدبختم که بودم و هستم. بیم مردم شایعاتی وجود داره که خود دولت برای تامین کسری بودجه قیمتها را برده بالا و اعتراضات هم کار خوشان است تا یواشکی قیمتها بره بلا بعد دست بزنند به قیمت حاملهای سوختی و دیگر تمام. خیلی از دوستام بفکر رفتن از ایران بصورت پناهندگی هستن با 400 یورو حقوق ماهانه هر پناهنده در آلمان یک خانواده 3 نفره 1200 یورو میگیرد که میشه حدود 14میلیوت تومان تازه 500 یورو هم پس انداز میکنند که سه ماهه یک ماشین 2005 با کلاس میشه خرید خلاصه اگر مسئولان هر چه زودتر فکری نکند باید منتظر عواقب فوق العاده وخیمش باشه.
ناشناس
|
Sweden
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
کارگرها دیگر فلافل هم نمی‌خورند
خوب نخورند ما که نمی توانیم کسر حقوق و پاداش مدیران و مسولان بگذاریم که کارگرها نمی توانند زندگی کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
اقتصاد بیمار ایران در حال مرگه .....
سام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم کجـــــا این سر انجــــام بد داشتیم
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
بله جعفر بيست سال دارد و نگاهي ملتمسانه ميكند او عيالىوار و صاحب دو فرزند در بيست سالگيست و بازم خجولانه مينگرد...جعفر بيست سال خجول از خودت كه گذشت ولي اون بچه ها چ گناهي كردن كه باباشون بايد توي كارگر فلافل فروش باشي ...لعنت به اين شانس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
در مبارزات انتخاباتی از ستادهای آقای روحانی صدای سرود «تو کوه ها دارن گل کل ستاره می کارن» به گوش می رسید. یک بار به یکی از تبلیغ کنندگان ایشان گفتم اگر ایشان بخواهد هم چنان بر طبل اقتصاد لیبرالی بکوبد برایش سرود دیگری می خوانیم. پرسید چه سرودی؟ گفتم «برخیز ای داغ لعنت خورده، دنیای لخت بردگی». متوجه تهدید و ترسی که در گفته ام بود نشد. آقای روحانی و دولتمردانش هم هنوز متوجه نشده اند.
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
ممکنه این گزارشات توسط مسئولین هم خانده بشه روزی ؟!
نظرات بیشتر