کلا تا ایدولوژی ما با امریکا در تضاد باشد حتی اگر فقط کبریت هم بسازیم توسط امریکا تحریم می شویم . این تضاد ایدولوژی ها است .
نقشه امریکا این است که اول تضعیف اقتصادی سپس ناراضایتی مردم و در اخر جنگ و خونریزی داخلی .
همین برجامی که حاصل 12 سال مذاکره و2 سال مذاکره فشرده بود و شورای امنیت تایید وقظعنامه صادر کرد آخرش شد اینی که داریم میبینیم..آمریکا خارج شد،کشورهای دیگه مخصوصا سه کشور اروپایی هم بعد نابودی تاسیسات هسته ای واز بین رفتن غنای 20درصد حالا دارن میگن که باید برای بعد از سال 2025 هم محدودیتهای هسته ای برجام (که البته اگه تا اون موقع همین نصفه ونیمه برجام هم وجود داشته باشه) باید دائمی باشه(در حالیکه طبق همین برجام ایران محدودیت های مشخص برداشته میشن)اما اونها در مورد همین هم دبه میکنند..گویی همین که ذولتها در کشورهای آمریکا و فرانسه وانگلیس وآلمان عوض میشه توافقات هم باید به نفع آنها عوض بشه.
مذاکره موشکی حقیقتا خیانت به کشور هست در حالیکه همه کشورها بلااستثنا دارن به سمت تولید یا خرید سلاح های پیشرفته میرن .اونوقت میخوان که ایران موشک نداشته باشه..پس با تیر و کمان جومونگ از خودمون دفاع کنیم؟؟
من با تنش زایی ها مخالفم اما در شرایط فعلی ما به علت تحریمها تنها دو وسیله دفاعی مهم داریم یکی موشک و دیگری نفوذ منطقه ای. آمریکا هم میخواد هر دو رو از ما بگیره. اونوقت عربستان هم میتونه ما رو تهدید کنه.
نقشه امریکا این است که اول تضعیف اقتصادی سپس ناراضایتی مردم و در اخر جنگ و خونریزی داخلی .