باید با این افراد برخورد جدی صورت بگیرد، در این سالها آنقدر سهل گیری شده است که درنهایت به این وضعیت رسیده ایم...در حال حاضر مسئولین یک راه بیشتر ندارند و آن مبارزه با رانت و مفاسد اقتصادی بدون هرگونه تعارف و مماشات است در غیر اینصورت در آینده اوضاع نه تنها برای دولت بلکه برای همه بسیار دشوار خواهد شد، از یک طرف دور جدید تحریم ها در راه است و از طرف دیگر نارضایتی های عمومی در شهر های مختلف کشور جریان دارد و چشم مردم در حال حاضر به عملکرد مسئولین در زمینه ی مبارزه با مفاسد اقتصادی و تلاش آنها برای بهبود کیفیت زندگی است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۳۰
برخورد جدی؟؟؟ مگه همچین چیزی داریم؟؟
برخورد جدی فقط مال مردم عادی و روسریه!!!
من کاری به ماهی ندارم . ولیمسولان با مردم چرا رو راست نیست . برای مدت ها تکذیب می کردن و حالا زیر فشار تایید میکنند .
همینجور مسائل است که اعتماد عمومی را کم می کند .
چگونه است که در ترکیه با درخواست مردم دلار هاشان را به بازار میفرستند ولی در ایران چنین نمی شود . مشکل همین عدم اعتماد است
ای کاش معلوم میشد دست چه کسانی در کار است. چه کسی پیشنهادداده و چکسی تایید کرده و چه کسی امضاء کرده. اقای مدعی العموم لطفا محاکمه کنید و مشخص کنید ایا جرمی صورت گرفته است؟