معاهده بستن که با هم دوست باشن، فقط اگه تونستن از سفارت هم برن بالا، گروگان بگیرن، سربازانشون رو توی خلیج فارس اسیر بگیرن، پرچمشون رو آتیش بزنن و هم رو دشمن خطاب کنن! ولی با هم دوست باشن!
راستش هر چی فکر می کنم نمی دونم چرا ما اصولا باید با امریکا مخالفت کنیم. خیلی از دوستان عزیز هستن که تا وقتی کسی صحبت از مذاکره با امریکا رو مطرح می کنه سریع صد تا برچسب بهش می زنن. اما ما در دنیایی زندگی می کنیم که مبتی بر واقعیت هست! درسته و قبول دارم که در طول این چهل سال و حتی قبل از انقلاب امریکا و دیگر قدرت هایی جهانی سعی در کنترل و نفوذ در دیگر کشورها رو داشتن و دارن. این قاعده در خصوص ایران هم بوده و هست. درسته که اگه از مواضع ضعف مذاکره کنیم ممکن است که امتیازاتی رو از دست بدهیم. درسته که مسئولین محترم کشور در طی چهل سال اخیر اعلام کردن و می کنند که انمیشه به امریکا اعتماد کرد. اما بهر صورت ما در دنیای کنونی یه سری واقعیت ها را نمی تونیم انکار کنیم.چرا با اتخاذ یه تصمیم درست و عقلانی رابطه معمولی ایجاد نکنیم. متاسفانه جریان ها و تفکرهای نیرومندی در داخل و خارج از ایران وجود دارند که ارتباط دیپلماتیک بین ایران و امریکا منافع اونا رو در خطر قرار می ده. بدون شک روسیه به هیچ عنوان نه تمایل داره و نه دوست داره ایرانی در کنارش باشه که رابطه خوبی با امریکا داشته باشه. یه کم به عقب برگردیم و زمان شاه و جنگ سرد رو ببینید. چرا در اون زمان امریکا سعی می کرد به هر قیمتی شده ایران رو از شوروی دور نگه داره. به هیچ عنوان امریکا عاشق شاه نبود، اما به منافع استراتژیک خودش نگاه می کرد. مسئولین ما در یک بازه زمانی تاریخی قرار گرفته اند و می توانند با تصمیمات درست خودشون رو در تاریخ ایران ابدی کنند.به نظر من بهترین راه مراجعه به خود مردم هستش. مگه نه اینکه همیشه و در همه حال اعلام میشه که مردم صاحبان واقعی این مملکت هستن، مگه نه اینکه در طول تاریخ نظام های جور وا جوری در ایران سر کار اومدن، اما در نهایت این نام ایران هست که همیشه جاویدان هستش. به همین جهت با یه تصمیم درست و منطقی برقراری رابطه دوستانه با امریکا رو به همه پرسی گذاشته و اجازه دهید مرم خود تصمیم بگیرند. در این صورت هم پشتوانه قوی مردمی برای تصمیمات خود خواهید داشت و هم یه چهره مردمی و دمکراسی واقعی را در جهاننشان خواهیم د اد. تابناک جان لطفا منتشر کنید. نه به کشس توهین کردم و نه ....
نکته جالب اینجاست که اگر بخواهید که از عمق فاجعه تحریم بر اقتصاد کشور. مطلع شوید فقط باید به سخنان نمایندگان و وکلای ایرانی. در لاهه گوش بدهید.. صد در صد با آنچه مسولین در داخل کشور می گویند تناقض دارد.
واقعا برای مردم خودمون متاسفم! واقعیت و پشت صحنه این شکایت چیزی کمتر از ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی نداره که پر از رانت و فساد دولتی ها بود. عده زیادی در دولت از کنار حق الزحمه وکلای گران قیمت این شکایت نمایشی و بی اثر نان خواهند خورد و آن هم بصورت دلاری! آخرش هم ملت ایران می ماند و یک صورت حساب چند میلیون دلاری!
این اقدام ایران واقع بینانه نیست، بلکه فقط شبیه اجرای یک نمایش خیلی باکلاس است! آیا در این چهل سال پیمان مودت بین ایران و آمریکا کوچکترین آسیبی ندیده است؟ حمله به سفارت آمریکا و گروگان گرفتن دیپلماتهای آن، آتش زدن هر ساله پرچم آمریکا، آمریکا را شیطان بزرگ خطاب کردن و... از یک طرف و حمله به هواپیمای مسافربری ایران و حمایتهای پیدا و پنهان از جنایتهای صدام حسین و اعمال تحریمهای شدید اقتصادی علیه ایران و... از طرف دیگر، اگر نشان دهنده نقض این پیمان نیست، پس چیست؟!!!
به نظرم طرح شکایت در دادگاه های آمریکا هم علیه شخص ترامپ و برخی نمایندگان مطرح کنگره یا کلا دولت آمریکا بررسی شود. برخی قضات آمریکا، مستقل عمل میکنند و توان اثرگذاری هم دارند.
هیچی
فقط سرگرم کردن مردم
حکم دادگاه لاهه فقط از لحاظ روحی میتونه کمکی بکنه فقط همین