شما چرا این مسئله را در زمان شهرداری قالیباف نمیگفتید؟ که در آن زمان روزنامه همشهری شده بود محلی برای تبلیغات آقای قالیباف، بلافاصله بعد از ایشان این موضوع را مطرح میکنید؟
فشار دوستان واشنایان برای استخدام دراین گونه موسسات دردسر بزرگی برای همه جناحها بوده وهست وتا دلار نفتی هست این روند ادامه خواهد داشت والا ۱۱۰۰ نفر برای یک نشریه سازمانی ازعجایب فقط ایران است .
با سلام شنیدستم که بعد از جنگ جهانی دوم شهردار شهر لندن شیر به تعداد خانوار و روزنامه ای بصورت مجانی در اختیار خانواده ها قرار می داد و توجیهش هم این بود که با مصرف شیر و تضمین سلامت افراد جامعه ، نیاز به ایجاد بیمارستان و مطب و خدمات پزشکی کمتر شده و با مطالعه روزنامه سطح آگاهی جامعه ارتقا یافته و معضلات اجتماعی از قبیل تعرض به حقوق دیگران و دزدی و فساد و خلافکاری و ..... کمتر خواهد شد و در نتیجه نیاز به پلیس و آگاهی و دادگستری و زندان و .... کمتر می شود و در دراز مدت صرفه جویی کلانی انجام خواهد شد. لکن در مملکت ما در سالهای اخیر درست برعکس این دو خدمات انجام می شود و هر روز بیماری و ... بیشتر و دادگستری ها و ... بزرگتر می شوند.
هیچ کس موافق این هزینه نیست.
هرچه زودتر این ولخرجی ها رو متوقف کنید.
چه لزومی داره اینهمه پول و ثروت و کاغذ، خرج روزنامه های بی ارزشی بشه که کسی نمی خونه و بیشترش دور انداخته میشه؟
اگر این اصراف نیست پس چیه؟
مشکل فقط همشهری نیست.نشریاتی که وسیله اطلاع رسانی دستگاه های دولتی و شهری هستند چون ایران و همشهری باید تا حدی که به اطلاع رسانی دستگاه مربوطه لطمه ای وارد نشود کوچک شوند. نشریات دیگری که از بودجه عمومی تامین میشوند ولی جناحی عمل میکنند باید بودجه شان قطع شود چه طرفدار جناح حاکم باشند و چه مخالف آن و همانند یک نشریه خصوصی با بودجه حاصل از در آمد و یا اهدا شده توسط طرفداران جناح مربوطه اداره شوند.