جوری با این قانون رفتار نشود که بگویند مختص دستگاههای اجرایی یا مشمول دستگاههای قانون مدیریت خدمات کشوری صرفا می شود. محض اطلاع برخی مدیران ارشد اینکه: در آخر قانون آمده همه دستگاهها که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی یا دولتی برخوردار هستند مشمول این قانون هستند. خاص غیر خاص ندارد...
بنده در سال 88 از یکی از سازمان های زیر مجموعه جهاد وکشاورزی بازنشسته شد ه ام ولی متاسفانه افرادیکه با بنده میبایست بازنشسته شوند با نامه نگاری با مدیر کل نیروی انسانی وزارتخانه بدلیل اینکه ایشان را نیاز دارند آنان را بازنشسته کرده اند که متاسفانه بنده با 30 میلیون پاداش بازنشسته شودم ولی آقایانیکه مانده اند در حال حاضر با مبلغ بالای 300 میلیون باید بازنشسته شوند چرا باید اینگونه تبعیضات در دستگاههای دولتی صورت پذیرد و چه کسی پاسخگو میباشد متاسفانه از دور زدن قانون امری طبیعی شده است .فقط برای افراد خاص و........................................ سازمان برنامه هیچگونه برنامهو نرم افزاری ندارد که آقایان را ابعد از 30 سال از خدمت منفک نمائید . متاسفانه دستگاههای نظارتی فقط نظاره گر هستند .
یک نمونه از دور زدن این قانون در بانک ملی ایران
مسئول یکی از حوزه های بانک ملی ایران در غرب تهران امسال بازنشسته شد و براش مراسم تودیع گرفتند و حکم بازنشستگی اون رو امضا و قاب کردند و تو مراسمی دادند بهش و کلی بهش پاداش دادند و ازش تقدیر کردند که بعد بازنشستگی دوباره بیارنش سر کار بعد بعد به محض اینکه دیدند این قانون داره تصویب میشه قبل از تصویب دوباره بازنشستگی این آقا رو لغو کردند و علیرغم ۳۰ سال کار دوباره استخدام و شاغل شد و حالا هم میگن این قانون شامل حال اون نمیشه و اون نباید بره چون بازنشسته محسوب نمیشه. تازه به همین صورت یک لیست درست کردند برای تمدید تعداد زیادی از افراد مورد نظرشون جهت تمدید خدمت بعد از ۳۰ سال سابقه. واقعا مسخره بنظر میرسه ولی واقعا این امر برای دور زدن قانون تو بانک مزبور براحتی داره دنبال میشه.
به نظر می رسد ابهامات این قانون، بیشتراز قبل شده است به دلایل زیر:
1- در این متن این قانون دو دسته از مقامات سیاسی ازجمله(مقام های انتخابی مانند رئیس جمهور، وزرا،نمایندگان مجلس و مقامات سیاسی منصوب توسط مقام معظم رهبری) از شمول قانون مستثنی شده اند اما نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و نمایندگان شورای شهر و روستا که هر دو دسته آنها نیز مقام های انتخابی توسط مردم هستند در این قانون معلوم نیست می توانند از میان بازنشستگان انتخاب گردند یا خیر و به نظر می رسد مستثنی نشده اند و چرا نمایندگان مجلس صراحتا مستتثنی شدند اما این نمایندگان خیر؟
2- بازنشستگان سایر دستگاهها و نهادهای زیر نظر رهبری از این قانون مستثنی شده اند یا خیر ؟ چون به نظر می رسد بر اساس نص صریح قانون صرفا بازنشستگان در نیروهای مسلح مجوز ماندن دارند
3- معاونین روسای دو قوه ( معاونان رئیس جمهور و نواب رئیس مجلس ) از شمول این قانون مستثنی شده اند ولی معاونان قوه قضائیه به دلیل حذف کلمه " همتراز " مستثنی نشده اند چه تفاوتی بین اینان و معاونین دو قوه دیگر وجود دارد؟
در اين وانفساى مشگلات عديده كه نفس مردم را گرفته ، تصويب قانون منع بكار گيرى بازنشستگان ، با انهمه استثنا و تبصره ، كه گويا فقط شامل ١٧٠ نفر مى شود ، در حقيقت نمايشى بود براى سرگرمى اين ملت ، از اين ١٧٠ نفر هم تعدادى به دنبال بالابردن درجه جانبازى و .........هستند ، اين همه هياهو براى هيچ ، گفته بودند كه گاهى كوه موش مىزايد
اشكال كار در اين است كه اول مرجع قانوني ما يك قانون وضع مي كند و سپس در آن استثناء قائل مي شود.
از نظر حقوقي وقتي در قانون استثناء قائل شويم ديگر قانون نيست و تبديل به بخشنامه مي شود . مسلم است در اجراي بخشنامه در همه جا سليقه اي عمل شود.