چه جالب. البته کار خوبی است ولی این که نمی شناسند و از مردم کم خواسته اند عجیب است. کافی بود به همان پادگان هایی که در رژه شرکت داشتند عکس و نامه می زدند. مردم باور کردند.
درود بر همه سربازان غیور ایران زمین/ سردار جان: مانند همه کامنت های بالا بنظر من هم شما تشکیلات اطلاعات فزدی و نظامی ایرانمان را با این فراخوان کمک کوچک کردی و در این زمانه فوران اطلاعات برای شناسایی یک سرباز با چهره کاملا مشخص و لباس فرم مشخص و در یک مراسم حساس که همه فرماندهان میدانند که چه افرادی را به آن مراسم گسیل داشته اند این فراخوان بسیار نا زیبا و ناشی از عجله و احساسات شماست.؟؟؟؟؟
هر كي هست و هر چي هست . افرين بر غيرت و همت و جوانمرديش . مثل خيلي هاي ديگه از مهلكه فرار نكرده . درود بر اين جوانان . پس همه بد خواهان بدانند . هنوز جوان ايراني استوار و بيدار و جان بر كف است و در صحنه هاي جدي و حساس اماده و رو در روي دشمن مي ايستد .
مردم ایران، زمانش که برسه در هر شرایطی فداکاری خواهند کرد. مگر این جوان دهه هفتادی نیست؟ به کوری چشم کسانی که می گویند جوانان ما غیرت دفاع از کشورشان را ندارند.