یک بار برای همیشه باید برای این موضوع هم یه فککری بشه و ازاد بشه البته این سیستم برای استادیوم رفتن زن ها به جای راهکار دوربین میزاره ازش انتظاری نمیره
گر حکم شود که مست گیرند
در شهر هر آنچه هست گیرند.
متاسفانه مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر در ایران بیداد میکنه و بمراتب از خیلی از کشورهای دنیا بالاتره. باید با این واقعیت منطقی برخورد کرد و راه حل درستی اریه داد. چون ممکن است گریبان هر خانواده ای را بگیرد.
حافظ از 800 سال قبل گفت که وعظ واعظان به گوش خلق اثری ندارد. منع بی مورد واقعیتهای بشری در سرزمین ما در 40 سال پس از انقلاب نتیجه نداده و نمیدهد.
ترکیه ی لاییک مساجدی پر شور و بارهایی پر از توریست دارد. همه چیز سر جای خویش است تا انسانها با دل و فکر و آرمان خود انتخاب کنند و کار فرهنگی به شیوه ی حوزه ها و دستگاههای فرهنگی هم ندارد.
همه ی کارهای به اصطلاح فرهنگی ما از بیخ و بن ، از صدر تا ذیل غلط و کم اثر بوده... گوشی هم بدهکار نیست
باید خودمون افراط و تفریط را به فرزندانمان بیاموزیم... مدارس ما هم کاری نمیتوانند انجام دهم... منبر و حسینیه هم درس ریا و تزویر میدهند...
سلام
به نظر من باید با واقعیت های جامعه درست برخورد شود تا اینگونه دچار مشکل نشویم . باید پذیرفت که نمی شود حدود ۸۰ میلیون جمعیت را وادار کرد یک یا یک روش و کردار عمل کنند .اگر این طور باشد که کشور امام زمان خواهد بود . ولی قاعدتا اینطور نخواهد بود . مصرف مشروب را توصیه نمی کنم چون حتی پزشکان هم انرا توصیه نمی کنند مگر درشرایط خیلی حاد.
پس چیزی که ازنظر علمی مردود است نباید بیایم و از دید دیگر مثل حلال و حرام به ان توجه کنیم باید شرایطی ایجاد کنیم که حتی مردم اگر مشروب در اختیار باشد هم از ان استفاده نکنند . تا گرفتار این بلاها بر سر خانواده ها نباشیم.
من به خوبی دیده ام که بعضی ها که این مواد را مصرف کرده اند به چه مشکلاتی برخورد کرده اند.واثران بر فرزندانشان مشهود است. هر چند که توزیع و مصرف در کشورشان کنترل می شود که الوده به مواد دیگر نباشد.
پس اگر تفریحات سالم تر برای مردم تهیه کنیم حداقل کمتر افراد به سوی مصرب این گونه مواد رو نمی اورند .چه بسا تعدادی و شاید بیشتر انها برای بار اولشان است که این مواد را مصرف میکنند . بهر حال این افراد از جامعه ما هستند وما در قبال خانواده و خودشان مسئول هستیم و حتی جامعه.
پس بلید شیوه و کنترل را تغییر بدهیم و به نحو دیگری اینکار را مدیریت کنیم .حتی اگر مصرف بالا است راه و روش برایش پیدا کنی.
این انار امار مناسبی نیست و اگر درست است ما داریم اطلاعات درست از ان به جامعه نمی دهیم.
مشروب الکلی باید زیر نظر دولت وبا استاندارد های بین المللی تولبد بشه هرکس خواست بخوره یا نخوره اختیارش دست خودش باشه. بهشت و جهنم هر کسی هم به خودش مربوطه. اگه به حلال وحروم باشه تریاک حلاله ولیکن خانمان براندازه. پس بحث حلال وحرام معنی ندارد.عقل رو خدا داده بحث خوب وبد ومنفعت وضرر عقلانیه.
پاسخ ها
یاشار
||
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۸
تریاک حرام مطلقه. حرام تر از زنا و هزار بار حرام تر ازمشروب. اگر سری به سایر کشورهای اسلامی بزنی می بینی که تریاک هم حرامه حتی در دارو.