چرا شفاف صحبت نمیکنید . کدام مردم . مردمی که اکثریت بدنبال معاش روزانه خود هستند و پس اندازی ندارند چه برسد به دلار . پس بگویید نود درصد نقدینگی و دلار دست ان چهار یا پنج درصد است که زورتان بهشون نمیرسد و افتصاد ایران را در دست دارند. اینها منافقین هستند که ظاهرشان با نظم اما در عمل و در خفا مخالف هستند
مردم بارها به وعده هايى مثل الان اعتماد كردند و ارزهاى خود را در بانكها گذاشتند ولى با نامردى و طمع بانك مركزى روبرو شدند و ابدا اعتما دوباره نخواهند كرد .
تنها شايد !! اگر بانك مركزى اعلام كند كه هركسى قبلا حساب ارزى داشته و بناحق بجاى أرز باو ريال پرداخت شده، مى تواند به بانكها مراجعه و أرز خود را دريافت كند ، شايد مردم دوباره گول بخورند.
البته با اين سودهاى مسخره ٣ يا ٤ درصدى هم مردم ديگر ريسك نمى كنند مگر اينكه مقدار سود بالأى ١٠ درصد برسد. البته بانك مركزى بايد در قراردادهاى جديد معلوم كند كه اگر باز هم ارزهاى مردم را بالا كشيد ، ملزم خواهد شد كه مقدار معتنابهى خسارت پرداخت كند !!
دولت هم خدا را مى خواهد هم خرما را و اين شدنى نيست پس بهتر است تا كار از كار نگذشته يه فكر اساسى بكند و حتى شخص روحانى در يك برنامه زنده از مردم دعوت كند تا ارزهايشان را به بانك بدهند
آقا این نقدینگی دست هر کی هست بیاره به دولت پس بده. کل موجودی بانکی بنده با احتساب پول کاغذی توی پول کیفم 90 هزار تومان هست. به نظرتون این هم جزء نقدینگی محسوب میشه؟ نکنه همین باعث تورم شده؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۷
نخیر عزیزم من کارمند بانک هستم امروز یک نفر به بانک مراجعه کرده بود ظاهرش را می دیدی فکر می کردی اومد بانک از مردم کمک جمع کند ، وقتی آمد پیش من دیدم 8000دلار داشت همراهش و می خواست سپرده ارزی باز کند که بنده نیز راهنمایی اش کردم ، لطفا به ظاهر افراد نروید.
باغداری یک سال به میوه فروش محلشان میوه داد اما وقتی برای گرفتن طلبش مراجعه کرد میوه فروش طماع گفت او را نمی شناسد! باغدار بینوا می خواست به خانه برود که میوه فروش گفت توی دستمال چی داری؟ در دستمال باغدار 5 انار بود، میوه فروش گفت 2 تا از انارها خراب شده، از 3 تا انار سالم این مال من، این مال تو ، این مال من!
کار دفعه قبل جرم بوده و شرکتی که بنده در آنجا کار می کنم را تا آستانه برشکستگی برد. چون برای حفظ ارزش پول پیش پرداخت تا خرید اقلام خارجی مورد نیاز پروژه اقدام به سپرده گذاری ارزی کرده بودند. در زمان خرید بانک بدلیل تحریم از انتقال پول به فروشنده سر باز زد و فقط ارزش ریالی 1226 تومانی مرجع را به حساب ریالی پرداخت کرد. لازمه اعتماد به همجین سیتمی حداقال جبران ریالی آن جرم واقع شده است. جراکه قیمت ارزصرافی برای انتقال در روز پس دادن معلوم بوده است. این کار دزدی بوده و گذشت زمان و یا دولتی بودن این بانکها چیزی از عواقب آن کم نمی کند.