مشکلات کامیون داران رو نمی دونم ولی:
تیتر اصلا دلیل توجیه پذیری نیست ، حسابدار یک شرکت یا بانک هم روزانه چند صد میلیون ریال یا دلار جابجا می کنه خوب باید بگه حقوق من نسبت به اون دلارا باید تامین بشه!
(هر چند بعید می دونم مشکلات کامیون دارا بیشتر از مشکلات حقوق بگیرها باشه)
بله راننده ها همین حرف را دارند میگویند که بار و وسایل خوراکی و خدماتی که حمل میکنند تغییر کرده و گران شده اند چطور امکان دارد نانی که قوت غالب مردم هست پنجاه درصد گران شده چطور کرایه حمل گران نشود . یعنی اگر سوخت هم گران شود قضیه پیچیده تر خواهد شد . وقتی تورم با هر عددی بالا رفت دیگر کالاها و خدمات و حتی آب و برق هم گران میشود .
سلام به تابناکیای عزیز
تابناک عزیز با تلوزیون همراه باش اونا مستند میسازند که اینا جو سازی رسانه های عربیه و هیچ اعتراضی در کشور از سوی کامیون دارها نداریم جالبه به 4 نفر مصاحبه کرده همون 4 نفرو از تمام شبکه های خبری پخش میکنه اصلا چه بسا که اون 4 نفر اصلا راننده کامیون هم نباشند چرااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تلوزیون چرا داری با این رفتار رسانه ای به دولت مردها میقبولونی که در کشور مشکلی نیست باید جواب بدید
هموطن عزیز مدیران محترم دگ از قشر بدبخت راننده جیزی نمونده همه درآمد را برای خرید لاستیک و قطعه و کمیسیون باربری و مالیات و حق بیمه صرف میکنند کجا دو میلیون برای خرج زندگیشون میمونه والا ولا نمیمونه این باربری ها این مالیات ها این دلال های لاستیک و قطعه همشو میبرند و میخورند اگر چیزی از کرایه بار برای راننده میماند که اعتصاب نمیکرد
برای جابه جایی چند صد میلیون سرمایه، تنها ۲ میلیون حقوق میگیرم?!!! جمله بی منطق تر از این ندیدم. پس یعنی کارمند های بانک که میلیاردها پول زیر دستشون میاد میره باید حقوق چند صد میلیونی بگیرن؟ مگه شغل ارتباطی با کالای زیر دست داره؟ یعنی کارمند یه کارخونه بشید با دستگاه های چند میلیون دلاری باید حقوقتون نجومی باشه ؟
اگر به فکر خودتان هم هستید، از این کارها زیاد بکنید که خواسته مردم است. باید در دل خلافکارها رعب و وحشت ایجاد کرد . فقط شرط آن این است که با هیچ کس مماشات نکنند چه با ظاهر مذهبی و چه غیر مذهبی.
بیایید هزینه های یک کامیون چینی که با لیزینگ خریداری شده را با قیمت های روز البته با کمی تولرانس چک کنیم: حداقل ماهی10 میلیون تومان لاستیک، 2 میلیون پول روغن، 2 میلیون پول راننده، حداقل ماهی 2 میلیون تومان هزینه های سرباز مثل بیمه ها، عوارض، مالیات هزینه های تعمیرات و جرایم رانندگی و... اینها که گفتم حداقل بود و معادل 16 میلیون تومان شد. همین کامیون اگر داخلی کار کنددر بهترین و بهترین حالت15 میلیون درآمد ناخالص خواهد داشت. و در حال ترانزیت که خب هزینه های جانبی اضافه می شود شاید دو سه میلیون اضافه تر شود که همان طور که گفتم خیلی خوشبینانه است. در حقیقت این یک کسب و کار زیان ده است و به مرور احتمالا خیلی ها نتوانند ادامه دهند بدون این که حتی قصد اعتصاب داشته باشند.
پاسخ ها
محمد
||
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۹
قربان از صد تا کامیون یدونش یه لاستیک درست درمون نداره. شما اگه این خرجارو میکردی بلهتازه میشدی یکی مثل همین مردم. کامیون فرسوده دوزاری، عوض نکردن روغن هر چند ماه، عمدتا با نقص فنی، با هزینه لاستیک 10 میلیون در بیش از دو سال، این اتفاق واقعیه که ما دو رو ورمون میبینیم. اونا مال ایران نیست.
خب برو بیل دست بگیر یا چوپانی بقول خودت 2 میلیون بگیر.کو کار؟ من با مدرک فوق مهندسی بیکارم. تو اگه کار دیگه ای سراغ داشتی اینکارو ول میکردی.درست شدن مثل بعضی راننده هایاینترنتی که مدام نق میزنن. حالا خوبه خود یکیشان به من گفت قبلا کارگر ساختمان بوده الان افاده داره
تیتر اصلا دلیل توجیه پذیری نیست ، حسابدار یک شرکت یا بانک هم روزانه چند صد میلیون ریال یا دلار جابجا می کنه خوب باید بگه حقوق من نسبت به اون دلارا باید تامین بشه!
(هر چند بعید می دونم مشکلات کامیون دارا بیشتر از مشکلات حقوق بگیرها باشه)