بهترین کار قصاص و زندان از جنبه عمومی جرم است. اول باید مثلا انگشت فرد مهاجم له شود به گونه ای که غیر قابل ترمیم باشد. بعد هم زندان حداقل دوساله پیش بینی شود.چرا که گذشتن از این حوادث خشونت را در جامعه بدون عواقب بعدی ترویج بیشتر از این خواهد کرد.
این جامعه ملتهب است دقیقا همینطور است بگویید ما مردم بخاطر فشارهای اقتصادی و ناامید از اینده روح و روانمان پاک بهم ریخته بیچاره معلمان . بخدا دلم بحال معلمان می سوزه این قشر فرهنگی که در تمام دنیا از حقوق و مزایای بالاتری نسبت به کارمندان دیگر برخوردارند در ایران متاسفانه در رده پایینی قرار دارند و بعضی از مردم هم طلبکارند . البته اراذل و اوباش متاسفانه همه جا هستند که بخواهند برای بعضی ها شاخ و شونه بکشند قوه قضاییه باید به شدیدترین وجه از حقوق معلمان دفاع کنند و ما مردم حامی معلمان هستیم. در هر حال باید حرمت معلم حفظ شود . محیط مدرسه هم مقدس است و بعضی از افراد منحرف این را نمی فهمند.
سی تا بچه رو فله ای می ریزن تو کلاس و معلم بدبخت باید نصف روز رو باهاشون تحمل کنه، با قربون صدقه رفتن نمیشه کلاس داری کرد جانم. پس گردنی نیازه. چوب معلم گله، هر کی نخورده، خله.
پاسخ ها
دبیر
||
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
۵۰ دانش آموز در متوسطه اول در هر کلاس در مدرسه هاشمی زابل
در جامعه ای که درآمد ها با هزینه ها همخوانی ندارد.در جامعه ای که سیتم آموزش پرورش کشور مشکلات زیادی دارد.از کتب درسی بی محتوا گرفته تا عدم احساس امنیت معلمان زحمتکش .گزینشی بسیاری از معلمان تازه کار. از یک طرف .از معلمان نمی توانیم توقعی داشته باشیم.از طرف دیگر با شروع سال تحصیلی هزینه های من در اوردی آموزش پرورش که همیشه بجای انجام رسالت خود مسئولین مدرسه را در مقابل اولیا قرار می دهد.عدم وجود نشاط در خانواده ها وبرنامه های مدارس. وهزاران مشکل از این دست موجبات این ناهنجاریها شده وخواهد شد.امروزه متاسفانه آرامش را فقط در مدارسی که غیرانتفاعی هستند می توانی ببینی.مدارس دولتی بد ترین سطح کیفیت آموزش را دارند نه به خاطر کم کاری معلمان .فقط وفقط سیتم آموزشی مقصر است.در قبل اگر کسی درسخوان بود در مدارس دولتی هم موفق میشد چرا که معلم دغدغه معیشت نداشت وشغل وحرفه اش صرفا معلمی بود ووقت آزاد خودش را صرف ارتقای بار علمی خودش میکرد.امروز چی؟منتظر است زنگ مدرسه بخورد با ماشین برود دنبال مسافر کشی.این داستان سر دراز دارد.
الحمدلله تربیت وتهذیب از جامعه رخت بربسته و پُررویی و وقاحت جای اونو گرفته! در بعضی از مناطق هم بجای معلم باید مربی ورزشهای رزمی بزارن تا دانش آموزها و اولیاء بدتر از دانش آموزها حساب ببرند .
با سلام. بنظرم تمام رفتار شخص در بیرون از منزل بخصوص در مکانهای آموزشی مربوط به نوع تربیت و کنترول از طرف اولیا در خانواده بر میگردد . ود در اجتماع دو دهه اخیر اکثر اولیا در گیر مسایل اقتصادی هستند که مدت زمان کمی با فرزندان میگذرانند که به نوبه خودش در نوع تربیت اثر گذار هست و محیط بیرونی ، فیلملهای موجود و فضای مجازی این مسئولیت را بعهده گرفته که شاهد چنین رفتارهایی از دوطرف هستیم .
مثلا شخص خودم که چندین سال از تحصیلم گذشته هنوز هم تمام معلمین دوران دانش آموزی سنوات مختلف را به یاد دارم چون واقعا دوستشان داشتم و دارم البته نمراتم در بهترین و بد ترین حالت بغییر از انظباط بین -8 تا 16 بوده و میگفتم الا برکته الله و راضی و خوشحال و غیبت سر کلاسم هم کمتر از تعداد انگشتان دست فکر کنم دلیلش حضور پدر و مادر پس از ساعات کاری در منزل ( 3 بعد از ظهر به بعد ) و مدام در گوشمان متذکر میشدند به معلم احترام بگذارید چون ... چندیل دلیل خوب می آوردند که تحمل کلاس و معلم آسانتر میشد. بیشتر تو داشتن نظم و انضباط شخصی خودمان تاکید میکردند و میگفتند اگر شما خوب و منظم باشید هیچ معلمی با شما کاری نخواهد داشت و در واقع آنقدر بازی گوش و فعال در ورزش بودم که در بیرون از محیط مدرسه همه از دست من به تنگ می آمدند اما در مدرسه بهترین نمره من نمره انظباط بود( 19 و 20 ) و تمام این قضایا را مدیون پدر مادر هستم که برایم زحمت کشیدند و همین روش را هم با فرزندانم کار کردم و مورد احترام اولیاء مدرسه و دانشگاه هستند نتیجه اینکه تربیت رفتاری بیشتر از خانواده نشات میگیرد .