شخصا کارهای پرونده eb1 ایشون از زیر دستم رد شد، نه تنها ایشان بلکه تمامی اهالی سینما و تلویزیون: رضا عطاران، شهاب حسینی، رویا نونهالی، مجید یاسر، بهنوش بختیاری، منیژه حکمت، نیکی کریمی و ... . همگی گرین کارت را سال ها پیش گرفتند
تابناک مدارک خواستی دارم.
خوب رسوا شد!
ماهی 10 هزار دلار میفرستی آمریکا برای خانواده ات؟ چون ازت دزدی شده فرستادیشون آمریکا؟؟ مردم هم گوششون درازه؟! راستی چرا خودت نمیری اونجا بازی کنی و پول دربیاری؟ چون اونجا هیچ نقشی بهت نمیدن!
همین ها هستند که باعث شدند دلار چند برابر بشه و زندگی مردم فلج بشه وگرنه کارمند و کارگر که دلار به کارشون نمیاد. دلال دلار همین ها هستند که به هر قیمتی میخرن و باعث طمع دلالها و افزایش قیمت ها میشن.
تابناک تو رو خدا یک نظر سنجی بی طرفانه انجام بدهید که مردم نظرشان را در خصوص و ضعیت اقتصادی و اجتماعی را اعلام نمایند ما همیشه از نظرسنجی و رفراندوم و همه پرسی و بطور کل سنجش آرای مردم در وحشتیم در صورتیکه غربی ها همیشه از آن به عنوان یک اصل بارز تحکیم استفاده می کنند.
حالا چون فرخنژاد چنتا حرف زده علاوه بر گیر دادنها یاد مالیاتش افتادند؟! چرا قبلا حرفی در این مورد نمی زدند؟ قسم میخورم اگه سرش تو لاک خودش بود عمرا اسمی از مالیاتش می بردند. خودتون چی مالیات میدید
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
اینکه فرخ نژاد رسوا شده که شکی درش نیست ولی به این ماجرا میشه اینطور نگریست که امثال رضاعطاران ها چقدر زرنگند که سرشان را انداخته اند زمین
ده هزار دلار ماهیانه خرج همسر و فرزندتونه ؟! فرخ نژاد با این عکس العمل ها فهمید یه من ماست چقدر کره داره. به نظرم باید تا مدت ها کرکره ها رو پایبن بکشه. خودش هم اعلام کرده فعالیت هاشو تو فضای مجازی کاهش داده.
تابناک مدارک خواستی دارم.