چونکه جریمه ها بعنوان رشوه به مسولین ،و دولت داده میشود ،و سودی بحال مردم ندارد ؟ راه پرداخت رشوه ،همین جریمهٔگرانفروشی میباشد ،، که کمترین ریسک را دارد ؟ راستی آیا جریمه های سازمان تعزیرات ، و قوه قضاییه از افراد متخلف ،باعث بهرهمندی مردم میشود ؟،، ویا فقط دولت ،و سازمان ،ونهاد خاصی از آن بهرهمند میشوند ؟،،
چون براحتی میلیاردها تومان در میآورند اگر جریمه هم شوند که نمیدهند یا بخشیده یا کم میشود. اگر متخلفین از قانون میترسیند که به این راحتی تخلف نمیکردند و کار با اینجا نمیکشید. از زمان تاسیس تعزیرات حکومتی درج قیمت، اولین قاعده کار بود، انجام شد؟!!!!!!!!!
فقط یک را دارد، از خارج وارد شود تا برای فروش کالاهای بی کیفیتشان به التماس بیفتند. وقتی رقیبی در کار نیست همین آش است و بس. «تمام دردسرها از خود اتحایه است».
وقتی صدا و سیما بشود تریبون بهانه های صدتا یه غاز اصناف خواستید از این تهتر بشه. رادیو و تلویزیون شده "صدا و سیمای اصناف".
طمع ، طمع و فقط طمع و به فکر منافع شخصی بودن است که اوضاع ملت را به اینجا رسانده. والبته ناکافی بودن نظارت و موثر نبودن اهرمهای تنبیهی. در گزارش هم آمده که کارخانه ای را بدلیل گرانفروشی 3/5میلیارد جریمه کردن اما کارخانه مذکور با افزایش مجدد قیمت تولیداتش فقط در یک ماه چندین برابر مبلغ جریمه را از جیب مردم درآورده. جریمه ها هم که به جیب دولت میره. فقط این وسط مردم هستند که مکرراً لطمه میخورند.باید شدیدتر و موثرتر با متخلفان برخورد بشه.
دست دولت همواره در جیب مردم است ، نقشه جدید هم افزایش قیمت بنزین به بهانه ی قاچاق ان به کشورهای همسایه است ، در شرایط فعلی با توجه به سقوط ازاد ارزش پول ملی همه ی کالاها از ایران به کشورهای همسایه قاچاق میشود ، نه تنها بنزین ، ایا چاره کار گران کردن همه ی کالاها در ایران است چاره ی کار ارزشمندتر کردن پول ملی است ، دولت میخواهد
بخشی از کاهش درامدش از تحریم های نفتی را با گران کردن بنزین بر دوش مردم بیاندازد