مقامات محترم همه از تویتر استفاده میکنند در صورتیکه تویتر فیلتر است، یعنی فیلتر شکن برای آنها حلال و برای بقیه حرام میباشد؟ ،چرا خوده مسئولین رعایت نمیکنند !
این رقم قطعا اشتباهه ، با یه نگاه هرچند غیردقیق به اطرافیانتون به راحتی اشتباه بودن این عدد مشخصه ، خودم و تمام اعضای خانواده ام و تمام 21 همکار محل کارم ( به جز یک نفر ) ، از فیلترشکن استفاده می کنیم .
صورت مساله بسیار ساده است:
منابع علمی و تحقیقی بسیار زیادی برروی یوتوب، وردپرس و سرویسهای مشابه وجود دارد، از طرف دیگه، سرویسهای شرکتهای بزرگ مثل گوگل، گیت لب امازون و اوراکل به روی ایران بسته شده، به همین دلیل من روزانه از فیلترشکن استفاده میکنم.
قانونگذار مطلقا درکی از این مساله ندارد، اطرافیانش هم ندارند، بنابراین متوجه مشکلاتی که برای قشر بزرگی از مردم که نه هدف تفریح دارند نه هدف به قول دوستان مفسده دارند درگیر فیلترشکن هستند.
8-9 سال که اینجوری میگذره، باید دید در آینده چی میشه، یا من خواهم رفت یا مسببین درک خواهدند کرد!
سوال این است که چه تصمیم ها و سیاستهایی در دنیای مجازی است که ایرانیان را به سمت استفاده از فیلترشکن می فرستد. استفاده از فیلترشکن عوارض منفی بسیار زیادی اعم از اجتماعی و امنیتی برای کاربران دارد. حالا که دستگاه تصمیم گیرنده در مورد فیلتر کردن برخی نرم افزارها متوجه شکست این اقدام خود شده است آیا هنوز باید بر تصمیم اشتباه خود اصرار کرده و ادامه دهد یا جلوی ضرر بیشتر و رفتن مردم به دام فیلترشکن ها را بگیرد؟ اصرار بر خطا خود خطای بزرگتری است و باید از تجربیات درس گرفت.