ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
جنگ و اینهمه خسارتهای جانی و شهیدان و مفقودین و اسرا و جانبازان و انواع خسارتهای مالی و تحریم و فشار و فقر و بدبختی و فلاکت......... حالا میفرمایند ترامپ از زورگویی دست بردارد مذاکره میکنیم......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! علامت تعجب تا ابد!!!!!!!
این همه بلایا کشیدیم تاحالا که مذاکره نکنیم.......
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
نه دلواپس تو تا ابد مرگ بر امریکا بگو بقی هرچه سهمیه و امتیاره بگیر بقیه ملت هم تا ابد الدهر سیه روز ی و بدبختی می کشند !!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
بله.....شما که چیزی از دست ندادین که برای مذاکره دارین لحظه شماری میکنین....... بیچاره مردم!
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
مسولین که هزینه دشمنی با آمریکارا نمیدن بلکه مردم مظلوم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
مذاکره با شیطان بزرگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
((((((((((((از حرف زور خود دست بردارد تا با هم گفت‌وگو کنیم. )))))))))))))))))))))
به همین راحتی؟؟؟!!!! انگار نه انگار که تابحال چیکار کرده با ما؟؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
چون سرشون مثل کبک توی برف بوده و با تهشون دنیا رو میدیده، دلار جهانگیریم آرزوست
عادل
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
دقیقا
اینها نمی خوان بفهمن که آمریکا با اساس وجود اسلام مخالفه و دشمنی آمریکا با ما مسئله ای اساسی است، نه موقت و قابل حل.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
قبلا هم از این قول ها داده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
تحریمهای آمریکا باجگیریه ولی گرون شدن دلار و پرداخت هزینه های حکومت از جیب مردم باجگیری نیست !!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
جدا دستاورد این دولت چی بود؟ صد رحمت به احمدی نژاد که لااقل عزت رو حفظ کرد. اینها نه عزتی گذاشتند بمونه نه معیشتی نه کشکی. جامعه را بردند به چندین سال عقبتر بدون هیچ دستاوردی
کوروش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
انگار آقای جهانگیری دارد با یکی از دوستاش صحبت میکند ای آقا کمی جوانمرد باش نامردی نکن.چقدر ناله میکنی استخوانم در حال شکشتنه.ای آقا شما که مظلوم تر از مردم نیستی.نه جناب آقای جهانگیری نمی شود یکی به نعل ویکی به میخ زد عدم روشن بودن تصمیم گیری های درست در زمینه های اقتصادی چه صنعتی وچه کشاورزی .نداشتن قدرت تصمیم گیری واحد در رابطه با تعامل باجهان پیرامون.وبدتر از همه روراست نبودن مسئولین در تصمیم گیری های کلان کشور همه وهمه باعث عدم اطمینان بخش خصوصی وهمینطور ما مردم مظلوم به شما دولتیان گشته.بخش خصوصی اگر با توان باشدبخش رفاه اجتماعی دولت هم راحتر لوا یحی را میتواند در زمینه رفاه اجتماعی پیاده کندکه بخش خصوصی با جان دل میپذیرد.زمانی ما به عنوان کارگر(زمان دور نه حتی بعد از انقلاب) علاوه بر حقوق ماهیانه حق بهره وری وسود پاداش به عناوین مختلف میگرفتیم وبالا تر از همه اینها ریال ما ثبات داشت.امروز بخش خصوصی شده دلال تولید یعنی چی.سرمایه را بریزیم کارخانه تولید کنیم ودر اخر سر با یک بدهی کلان بانکی مجبور شویمکارخانه را تعطیل وخلق الله را بیکار کنیم.پس دلالی را عشق است.با من صحبت از جوانمردی نکن.اما من کارگر امروز با دو میلیون تومان در ماه توان اداره یک خانواده سه نفری را ندارم وپیوسته در مقابل خواستهای جزیی خانواده کلمه نه را بکار میبرم.باید برای کمبود ونقصان در آمد بروم گوشه ای از شهر بساط دستفروشی راه بیاندازم وخودم را برای درگیری با گوریل های شهرداری آماده کنم.الله تعالی شما وما را به راه راست هدایت کند.
عادل
|
Germany
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۹
اقای جهانگیری شما که مشکل فقر وگرانی ندارید وشکمتان سیر است لطفا به فکر کارمندان وبازنشسته های دولت خود باشید که از گرسنگی نمیرند بقیه ملت پیش کش
نظرات بیشتر