مطمئن باشید که این تماس برای متقاعد کردن او به برگشتن نبوده است بلکه برای این بوده که بهش بگوید : چطوری خاشقچی؟ داریم می بینم که چطوری تکه تکه ات کنند. دستور دادم اول انگشتاتو رو ببرند. تا دیگه از این چیزها تو روزنامه ننویسی. هیچ فکر نکردید چرا اول انگشتانش رو بریده اند در حالیکه زنه بوده است؟ این فقط به دلیل نوشتن مقالات ضد بن سلمان و نفرت بن سلمان از او بوده است. احتمالا قبلا هم بهش گفته بوده که انگشتانت رو می برم. حالا زنگ زده بگه دیدی گفتم می برم!
ولی از مکر خدا غافل بود. خدا کاری کرد که با دست خودش گورش رو بکنه و دست خودش رو گاز بگیره ولی پشیمانی سودی ندارد.
امریکایی که متحد ترکیه بود با دلارهای عربستان دشمنش شده اردوغان هم با دلارهای قطر به خوبی داره جبران میکنه .
این جریان تغییرات بزرگی را رقم میزنه .
هرروز داره شدیدتر میشه .پادشاه هم نتونس کاری کنه .فقط بهانه خاشقچی شده .اروپا با این مسئله مثل برجام داره از امریکا جداگانه ورود پیدا میکنه .
آخه روزنامه ترکیه هم شد منبع موثق خبری؟؟؟؟ هرکی هر خزعبلی گفت و نوشت شما باید تیتر کنید؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۷/۳۰
پروفسور با توجه به کانون اتفاق که در کنسولگری. رخ داده همه دنیا خبرهای دست اول را از همانجا می گیرمد...انتظار داشتی مقامات ترکیه خبر دست اول را بدهند به روزنامه های امریکایی