از آنجایی که دکتر روحانی خود را منتسب به هیچ جریانی معرفی نکرده، پس در دور دوم ریاستش هر کار که دوست دارد میتواند انجام دهد، همه میدانند که فراکسین امید من در آوری است و وجود خارجی ندارد. انتخابهای ایشان (روحانی) خارج از مصالح پشت پرده، به افرادی بعنوان وزیر علاقمند هستند که حرف شنو باشند ، دیگر به رای مردم هم نیازی ندارد. نمونه آن شریعتمدار است. ایشان اگر خوب بود که در همان صنعت و معدن بماند. شریعتمداری الگوی مدیران نالایق است.
اصولا بايد ديد مطالبه از اين دولت، شامل چه پارامترهايي بود.ديدگا هها به نبودن كانديدهاي فلان گروه و حزب! براي مطالبه گران خلاصه شده است. كشوري كه براي شاخص هاي انتخاباتي و چگونگي رسيدن به اهداف توسط كانديداها حرفي براي گفتن نداشته، بهتر از اين نبايد انتظار داشت. معاون اول رييس جمهوري با اين كه خود يكي از كانديداهاي رياست جمهوري بود و به نفع رييس جمهور كنار رفت، بدون پشتوانه فكري اصيل، صحبت از عدم تغيير حتي منشي خود در همايش روز گذشته صادرات سخن به ميان آورده و اعلام كرد كه اگر در رسانه ملي اسم خودش را براي سخنران نمي شنيد، قصد حضور در همايش را نداشت.حال اين سوالات بايد پاسخ داده شود:
1- اگر معاون اول اميدي به ادامه حيات سياسي در اين دولت ندارد، چگونه مردم بايد اميد به زندگي داشته باشند؟
2- سوال مطروحه براي تغيير و تحولات دولت چگونه قابل ارزيابي است، وقتي نه از برنامه هاي مشخص آقايان كلامي گفته شده است ، نه عملكردي؟
3- جناب آخوندي وزير مستعفي دولت هاي يازدهم و دوازدهم چنان از موضع قدرت و بالاتر از رييس جمهور صحبت كرده اند كه عينا وزير و رييس جمهور جايشان عوض شده و مي بايست رييس جمهور براي عملكرد پنج ساله وزارتخانه بالاخص در بخش مسكن صحبت كنند.مضافا اين كه عملكرد اين وزير در دولت آقاي خاتمي بسيار مشخص بود كه ايشان براي صدارت وزارتخانه در دولت هاي يازدهم و دوازدهم انتخاب شدند.
4- هم اكنون چهار وزارتخانه، بدون وزير هستند. وزيراني كه در ابتدا، نقشه راه وزارتخانه خود را اعلام و از قطار دولت پياده شده اند. بدون آن كه عملكرد آنها اعلام شود. به والله اگر مجلس، مجلس باشد، بايد در راستاي ماده (81) قانون مديريت خدمات كشوري عملكرد هر ساله وزيران را بخواهد و به ملت گزارش نمايد. نه اين كه وزير راه و شهرسازي با خراب كردن امور زيربنايي دولت هاي قديم و صرفا با تفكر حزبي ميلياردها هزينه اين كشور را در شرف نابودي قرار دهد و فكر كند با قهرمان شدن مي تواند شهردار كلان شهر تهران نيز شود.
5- اصولا در كشور ما به جاي نگاه تخصصي و تعهدي، صرفا به نگاه سياسي توجه ويژه شده، به گونه اي كه برخي از مديران به رغم نداشتن صلاحيت هاي لازم سعي در تخريب مديران قديمي براي بخشي كه به او واگذار شده، دارند. اين درحالي است كه با در نظر داشتن نقاط قوت و ضعف و رفع مشكلات نظام مديريتي گذشته مي توان بهترين دست آوردها رابراي سازمان خود و سپس كشور به همراه داشته باشد.
6- پيشنهاد مشخص اينجانب در شرايط حساس كنوني كه هم دوست و هم دشمن در انتظار رويت واكنش هاي مختلف از دولت است، به دليل آن كه خطاها به صورت محسوسي در همه بخش ها افزايش يافته است، به جاي درخواست كمك از پشت تريبون ها بدون دريافت بازخورد براي كمك، ايجاد موسسه نظرسنجي زير نظر نهاد رياست جمهوري براي بخش هاي مختلف و اعلام رسمي آن از رسانه هاي مختلف به مردم است تا ضمن دريافت راه كارهاي پيشنهادي بدون واسطه و با اعتماد به مردم از مشكل و معضلي كه دامنگير كشور شده است، به حول و قوه الهي خارج شويم.
جالبترین مهره دولت اقای جهانگیری است که فکر میکنه مردم الزایمر دارند تو انتخابات که فیلمهاشم موجوده میگفت مردم عزیز ایران چنین کردیم و چنان کردیم حالا که دیده اوضاع خرابه دوستان دارند میدان رو خالی میکند میگه من کاره ای نبودم من منشی خودمم نمیتونستم عوض کنم واقعا که ..... تا کجا