آقاي زر شناس ، شما در مورد شناخت اخلاقي و رفتاري كورش كبير به نوشته هاي هرودوت استناد مي كنيد كه حاصل غرض ورزي و ياتحريف نوشته هاي وي است ولي ما ايرانيان به محتويات و مندرجات لوح گلي هخامنشي و قلب مان كه مملو به عشق به اين بزرگ مرد تاريخ استناد مي كنيم .
حالا چه شده كه نوشته و گفته هرودوت ( با توجه به دشمنى يونانيان ان زمان با ايرانيان ) و رفتار ان ملكه غالب ، قابل استناد و نتيجه گيرى شده ، ولى تعريف از كورش كبير ، غير قابل توجه و استناد ؟
درمورد ادعای دولت دانمارک دو مطلب را باید مد نظر قرارداد :1- عواملی که در ایران قدرت اقتصادی و اطلاعاتی دارند و سعی دارند که قدرت مطلق سیاسی را هم بدست بیاورند و عملیات آنها در دیماه 96 دراین راستا شروع شد به احتمال بسیار با سیستم های اطلاعاتی آمریکا در تماس هستند و موضوع دانمارک و دیپلمات ایرانی در اتریش که در آلمان دستگیر و اینک در بروکسل زندانی است برای جو سازی علیه ایران کار آنهاست. 2- فرضیه دوم این است که عربستان و آمریکا برای اینکه خبر خاشقجی تحت الشعاع قرار بگیرد با کمک اسرائیل دارند دراین زمینه ها سناریو نویسی می کنند.
درمورد آقای زرشناس و حرفی که درباره کوروش زده باید گفت چرت و پرت گفته است.
اقای زرشناس تو بهتره فقط در این موارد نطر ندی چون اگر قرار بر شکافتن مقابر باشه خیلی معادلات ممکنه بهم بخوره لذا بهتره در مورد مکانی که تا این حد مورد احترام ایرانیان اصیل و علاقمتد است نظر ابکی ارائه نفرمایید !!!
استاد عزیز خوشبختانه این مقبره از محدود مقبرهای ست که کسی بر سر آن گریه نمیکند که با این فرمایش شما توی دلش بشود اما توصیه اکید دارم وارد این وادی نشوید همگان صبر دوستدارن کوروش را ندارند