ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
ما خوزستانی ها حاضریم با شرایط ذیل نسبت به جابجایی محل سکونت با هر هم وطن عزیز اقدام نماییم. از داوطلبان دعوت می شود بدون غرض ورزی اعلام آمادگی نمایند:
1- واگذاری بخش اعظم منابع انرژی کشور بشرط سهیم بودن از فقط آلودگی آن(پولش مال بقیه)
2-چند جوی آب کوچک که می گویند قبلا قابل کشتی رانی هم بوده ولی الان از بوی تعفن آن ،ساکنان مجاور ساحل این جوی های آب آسایش ندارند.( نام سابق این جوی های آب عبارت است از: کارون،کرخه،دز،جراحی،شاوور و....)
3-آب لوله کشی که پول ماهیانه آب شرب می گیرند ولی آب را به دام هم بنوشانی احتمال مرگ وجود دارد!!
4-در ادامه بند3 باید متذکر شد که در شهرهای جنوبی ،آب با بشکه به فروش می رسد هموطنان بعدا معترض نشوند!!
5-چند هزار هکتار زمین حاصلخیز با شن های روان که می گویند قبلا اسمشان تاالاب بوده وسرشار از آب وحیات وحش و.... که به درایت مسئولین محترم و قطع دبی آب سالیانه اکنون به مناطق حاصلخیز برای ایجاد گردوخاک با غلظت بالای مطلوب ریه های هر جنبنده شده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ظاهرا قبلا تالاب های هورالعظیم، هویزه، شادگان و.... نام داشته اند.
6-شرکت های بزرگ صنعتی که فقط مجاز به جذب مدیران ارشد و پایه از بین سایر هموطنان در کشورخواهند بود و شما در صورت سکونت درخوزستان با داشتن کلی پارتی و تحصیلات عالیه نهایتا ممکن است دربخشی که احتمالا سایر هموطنان تحمل کار در آن محیط را بدلیل گرمای شدید و....نداشته اند،جذب می شوید.
7-آوارهای بجا مانده از جنگی که سی سال پیش تمام شده ولی ما برای داشتن موزه ی بزرگی کماکان مجبور به زندگی در این موزه هستیم. این موزه در خرمشهر بخصوص و در بخشی از آبادان قابل سکونت هموطنان است!!!!!!!!
8-وجود نیروی جوان بیکار فراوان به عنوان سرمایه انسانی استان به هموطنان داوطلب اعطاء می شود. درحال حاضر نرخ بیکاری استان طبق آمار رسمی بالای 23 درصد است که البته بر مبنای محاسبه مرکز آمار آقا محمود می باشد(1ساعت در هفته هر فعالیتی انجام دهند شاغل محسوب می شوند)
9- از سایر مزایا می توان به وجود بستر مناسب برای تمدد اعصاب (بدلیل گرمای بالای 60 درجه تابستان، استشمام هوای بسیار خاکی در اول صبح و....) اشاره کرد.
10-هرگونه اعتراض شما به وضع موجود ودرخواست کمترین توجه ،از سوی سایر هموطنان بعنوان قومی گری تلقی ومستوجب بدترین انتقادات وتوهین ها خواهیدبود.

باعنایت به موارد فوق آمادگی معاوضه فوری محل سکونت خودرا با کلیه هم وطنان اعلام می نماییم.( لازم به ذکر است هم وطنان عزیز جنوب شرقی کشور بدلیل رعایت اصل تقارن هندسی دارای شرایط تقریبا مشابه با ما بوده واز این فراخوان محروم می باشند صمیمانه برما ببخشند!!!!)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
بقول شاعر زیر پل کارون نم نم بارون....

ناراحت نباش بقیه قسمتها هم دارن کم کم همون وضع شما را پیدا میکنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
اون سال های نه چندان دور که دولتمردان اصفهانی نسب و یزدی نسب و ... و نماینده های افراطی اون استان ها با تفکر قومی و قبیله ای و با زیرکی خاص خودشون همه صنایع رو میبردن اصفهان و یزد و کرمان و دیگر استان های کم آب، و باعث افزایش شدید جمعیت و افزایش شدید مصرف آب در صنایع اونجا ها شدن باید فکر امروز رو میکردن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
چرا متولیان ناکارامد آب و صنعت و نیرو رو در اصفهان از کار برکنار نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟
سید حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
سلام.دهه هااست که بدون برنامه های کلان آمایش سرزمین و برنامه ریزی منطقه ای اقدام به مکان یابی صنایع و شهرک های صنعتی میکنیم. حتی برای نوع کشت و کشاورزی کشور در مناطق مختلف برنامه ای نداریم.
سال های سال است در بالادست زاینده رود و یا کارون، برنج کاری می شود. یا در استان های اصفهان و یزد صنایع فولاد مکان یابی و احداث میشود.پس تقصیر مردم شرق اصفهان نیست که آب برای کشت گندم به ایشان تخصیص پیدا نمی کند و یا اینکه مردم یزد مقصر نیستند که برای خورد و خوراک، بخشی از آب به شهرشان منتقل شده است.بلکه مقصر مدیران و نمایندگان استان های چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد و خوزستان هستند که طی این سالها بدون توجه به مباحث کارشناسی به دنبال ایجاد صنابع آب بر مثل سیمان و فولاد در این استان ها بوده اند
B
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
هم وطنان عزیز باید به این مورد که نادیده شده اشاره کنم که اطلاع داشته باشین.بی آبی در اثر بارش های کم که اون هم،به علت بی تدبیری دولت است شاید ۴۰ درصد مشکل کمبود آب باشه و اصلی ترین موضوع:چندین سال متوالی تمام آب چشمه و آب شرب مخصوصاً اصفهان در بطری شد و کانتینر، کانتینر رفت برای کشورهای عربی از عراق بگیر تا کویت و..... پول های را به بیشتر از دو سه برابر گرفتن و حتی اگه همون پول اصلی را خرج پیش ساخته ها کرده بودن این اوضاع نبود.بهترین آبی که صادر میشه آبهای این منطقه بود.پولاش چی شد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۲
سلام.خوش بحالتون.صنایع وکار ودرامد وشغل را که بردن اصفهان ویزد.چی به چهارمحال دادن.یه اب است هم که میبرید.یکی میبره برا اصفهان یکی برا یزد.خود چهارمحال هم اب نداره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۳
اینو خوب اومدی: بخش چشمگیری از آب انتقالی به استان یزد نیز در بخش صنعت مصرف می‌شود.
تنها یک پنجم آب برای شرب به یزد میرود مابقی برای صنعت.
مردم بهتر از مسئولین میتونن آب را مدیریت کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۳
تابناک ما اصفهانی ها هم جزیی از ایران هستیم. در جنگ ۸ ساله بیشترین شهید را برای دفاع از همان خوزستانی که الان از زمین و زمان طلب کار است داده ایم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۴
آب میمه شاهین شهر اصفهان هرند ورزنه و ... از سرگاه برزک وسدپانزده خرداد و قم کاشان و ساوه و جنوب گلپایگان با روش علمی بدون دریافت یک ریال از دولت تامین میکنم شما بروید مجوزش گیرید اجازه دهند به اجتهاد خودم عمل کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
اصفهانیهای عزیز تنها راهش اینه که هر روز برین کوه صفه نماز و دعای بارون بخونین مشکلتون حل میشه ..............
نظرات بیشتر