ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
دلار 3500 شده 15000 می گید اتفاقی نیفتاد؟؟؟ 90 درصد مردم قادر به حیات نیستند! متوجه نیستید یا ...؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
متوجه هستند . به روی مبارک نمیارن .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
سیاست های ارزی دولت بی تدبیری نبود بلکه کاملا با تدبیر بود چند روز پیش یکی از مسئولان گفت سیاست های ارزی دولت ما را از پرتگاه نجات داد
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
چقدر زود! عزیز اجازه بده سه ماه بگذره تا نتایج و اثرات تحریم پدیدار بشه. . اکثر مردم دوست دارند وضعیت به عقب برگردد و من هم آرزو دارم با سیصد میلیون یک سانتفه صفر بخرم! تنها درصد کمی از مردم از این وضعیت منفعت بردند.
ناشناس
|
France
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
هنوزبرای قضاوت بسیارزوداست اثرتحریمهای جدیدمثل تحریم نفت انی نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
علی برکت اله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
خوب ....دلار ۴۲۰۰ کجاست؟؟؟
محمد
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
اثرات یه تصمیم واقعا خطرناکی مانند تحریمهای ثانویه از سه بعد قابل تامل است.
1- سیاسی: از نظر سیاسی وقتی سوئیف به عنوان بستر تبادلات پولی در اخرین روز تسلیم مبشود نشان دهنده رایزتی بسیار عالی امریکا و عدم مخالفت ذاتی اروپا، روسیه، چبن، و غیره است چون اینها هم از این بستر که شاهراه ارتباطی پولی است استفاده میکنند و این سکوت علامت انست که ابن کشورها با چراغ سبز زیر میزی امریکا میخواهند ایران را از شاهراه تبادلات پولی بین المللی به کوره راه تست نشده اروپایی سوق دهند که احتمالا هر زور با باگی زیرساختی و فنی در ان مواجه خواهیم بود که ... مبادلات پولی را دشتخوش سیاست خواهد کرد.
در هیچ سیستم مالی، بانکی نمی توان کمتر از چندین ماه و یا حداقل یه سال مالی را برای اطمینان از عملکرد واقعی و بدون اشکال مدنظر قرار داد، تازه بشرط انکه روشهای اجرایی قبلا عملیاتی بوده و گردش کارها هم کلیه ازمونهای خود را در عمل سپری کرده باشند.
لذا امکان موفقعت سیستم ارائه شده از سوی اروپا، مثل یه جزیره بدون پارویی بیش نیست که دیر یا زود به دیواره لنگرگاه ... برخورد خواهد کرد تا بتواند بقای خود یا امنیت مالی ما را حفظ کند.
2- احساسی: قهرا شما و همه می دانند در فضای ازاد تجاری و فضای کاملا بسته واکنش حتی احساسی بازار و مردم نمودی متفاوت دارد، و اگر امروز بازار نسبت به این تحریم عکس العمل نشان نداده اولا هنوز زمانی نگذشته، ثانیا اهرمهای تظاهر این بروز احساس کاملا در خفقان قرار دارد و اگر تبادلات ارزی در هنه بسترها منجمله صرافیها ازاد بود باز هم گمان میکنید اینگنه بود؟
عموما امنیت اولین خواسته هر موجودی علی الخصوص انسان و به ویژه انسان مصلحت اندیش است، این رفتار توام با سکون حداکثر یکه دو ماه دوام خواهد داشت و سپس در یکی دو ماه مانده بهداخر سال خواهیم دید که چه اتفاق ناخوشاندی خواهد افتاد؟ در حالیکه اگر فضای بسته ارزی در کشور وجود نداشت، با مدیریت مناسب - که البته باید به جد گفت در کشور ما اصلا وجود ندارد و حتی سعی نکردیم مقداری از انرا از کشور همسایه مانند ترکیه، عراق ، افغانستان و یا حتی یار دیرین بغضی ها از روسیه وارد کنیم - بجای فشار زودپذیری که نهایت ان انفجار است، از روش همجواری که در نهایت با تبادلانی محیطی به یکسانی دماهای همجوار منجر میشود، اقتصاد احساسی بازار را با هدایت و ثبات کشور گره بزنیم تا رفتارهای احساسی در امنیت خاطر مردم فروکش نماید و سپس با افزایش اطمینان مردم، مسیر حرکت احساسات انی را به همبستگی و خروج دلارهای راکد خانوارهای بسوی تولید مردمی نه نه نه دلالی دولتی سوق دهیم.
3- اقتصادی: قهرا وقتی ورود دلار به کشور کاهش یابد و ارزهای جایگزین فقط قابل معامله به کالاهای متروکه همون کشورها تخصیص یابد و قابل تبدیل به دلار ارز برتر دنیا نباشد و یا در صورت تبدیل شدن، توسط همون کشورها یا آمريكا بلوکه شود، انوقت خواهیم دید که سطح دسترسی کشور عملا به هیچ تبدیل شده و غیر از سوخت رایگان برای همپیمانان پنهانی شیطان بزرگ امریکا کاری نکردیم مگر فقر و بدبختی مردم که به مراتب اهمیت بیشتری از دلار دارد. براستی ایا ما میتوانیم با اتکا به داخل و بدور از فناوریهای روز، تجهیزات، علوم، ارتباطات و غیره بقای خود را تضمین کنیم؟
اگر اینطور است شما بفرمایید اخرین تولید موفق ملی در زمینه صنعت چه بوده که ترکیبی از بنجلهای غیر استاندارد شرقی را به قیمت چند برابر محصولات با کیفیت غربی غالب مردم نکردند؟
اما در نهایت جای تاسف است که ملاک را بجای اصالت خرج کنیم؟!
دلار یک ملاک ارزشی مادی است که برای سنجش اقتصادها بکار گرفته میشود و به لحاظ سرعت نقد شوندگی جهانی به نرم و شاخصی انی برای سنجش تبدیل شده است در حالیکه در عرصه جهانی و با توجه به بررسی های سالانه مجمع جهانی اقتصاد، صدها شاخص دیگر نیز لازم است تا بتوان یه کشور یا ملتی را در مقایسه با ملل دیگر سنجید! که در محاسبات مسولین کشور بخاطر فقر علمی و مسولیت هرگز مورد مداقه قرار نگرفته است.
تحریمهای ثانویه در طی حداقل یک دوره یکساله اثراتی بشرح زیر خواهد داشت
افزایش ارز دلار و کاهش شدید قدرت خرید مردم و فقر غذایی، فکری، روحی، اجتماعی
افزایش مهاجرت از کشور و در نهایت دین گریزی و کاهش نیروی کار و سرمایه
تعطیلی تولید و افزایش دلالی و تورم روزانه و غیر قابل کنترل و گرانی ناشی از عدم توان مدیریت دلولت بر بازار
رشد دروغین خصولتی ها در بازار بورس برای جایگزینی تعدیلات قیمتی برای متورم نشان دادن خود
ورشکستگی دولت ناشی از بورس بازی کاغذی بدون پشتوانه تولید و انباشت بنجلهای غیر استاندار کشورهای خاص
به خطر انداختن امنیت و سلامت جامعه با کانالیزه کردن سبد نیازها و مصرف مردم در سبدهای حمایتی بی ارزش و گاها در حال اتمام تاریخ مصرف
عدم مسولیت پذیری دولت با توجه به نزدیکی به پایان ماموریت خود و عدم وجود سیستم بازخواست مسولیتی از ان
تشدید غارت بیت المال و اموال عمومی در دوره گذار دو دولت و تشدید اثرات عدم تبادلات با کشورهای جهان و اثرات اجتماعی ان بر روی نسل جوان

هدف امریکا نابودی زیر ساختی امتی است که با دهن کجی با او هستند یعنی کهن ترین تمدن دنیا که برای حذف ان حتی تمدنهای ساختگی هم قادر به محو ان تا کنون نبودند
امت ایران، امت مسلمان پایبند، امت شیعه تنها هدف دار در جهان هستی
ناشناس
|
Canada
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
تحریم های سیزده آبان دو ماه بعد خودش رو نشان میدهد.زمانی که فروش نفت به حداقل ممکن برسد.کشتیرانی تحریم کامل شود و دولت هیچ درآمد خارجی نداشته باشد.به همین چند روز دلخوش نباشید
پاسخ ها
احسان
| France |
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۸
#دلخوش به این مقدار نباشید
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
واقعا چه پیرزوزی بزرگی! که ارز به سی چهل هزار تومان نرسید .این تحلیل بی نظیر را به مجموعه تابناک تبریک عرض میکنم! البته شب دراز است وقلندر بسیار!
آرش
|
United States of America
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
ببخشید خودتون متوجه شدید چی نوشتید
قیمت دلار و طلا در دولت دوم روحانی چهار برابر شده
این یعنی سرمایه نقدی شما یک چهارم
حقوق ماهیانه شما یک چهارم
میزان کالری مصرفی شما که به بدنتون میرسه بقول سردار یک چهارم پارسال شده

اما تنها راه
نمایندگانی وطن پرست داشته باشیم چه مسلمان چه مسیحی و یا یهودی......
نظرات بیشتر