قدرت رسانه ای و بسیاری از موارد دیگه زنان رو به جایگاه به حق شون می رسونه. این سیاست برخی مسئولین هست که با مسایلی که در همه جای دنیا حل شده و هیچ مشکلی نیست چالشی به وجود بیارن تا مرم رو به خودشون مشغول کنن. پنجاه سال پیش مدرسه رفتن دخترها چالش بود و کشمکش الان به نظر خیلی مسخره میاد و متحجرانه. سی سال پیش دانشگاه رفتن دخترها وقیحانه بود الان خانواده ها میلیونی خرج میکنن دخترشون بره دانشگاه. یه زمان خارج رفتن دختر قبح بود الان پدر مادر ها دم سفارت صف کشیدن. زمان و رسانه قدرتی داره که بالاخره کار خودش رو خواهد کرد.
آقای تاج اگر جانباز هست و ولایت مدار بهتر است استئفا دهد. وضع قانون به نفع جانبازان و ایثار گران نشون دهنده این هست که اینان برای دنیایشان رفتند و حالا یک تیر غیبی هم بهشون خورده
آقای اسماعیلی خود شما موضوع رو وارونه و به مسئله دامن زده اید. خوب پدر جان یا باید زن ها در جامعه باشند و یا نباشند. یکی به نعل و یکی به میخ که نمی شه زد. مگه توی همین مملکت زنها در تشکیلات دولتی و خصوصی و بانکها کار نمی کنتد و به سبنما و پارک و کنسرت موسیقی نمی روند؟ فقط رفتن به استادیوم اونم یه گوشه دنج نشستن برای بانوان گناه کبیره است! اگر مخالفید، بانوان در همه امور اجتماعی نباید حضور داشته باشند. یعنی شما باید آسانسورها و خیابانها و دانشگاهها و همه جا و همه چیز را زنانه و مردانه کنید، کما ین که هم مرام های شما همین کار رو در عربستان و سوریه و افغانستان انجام داده اند.
اکثر کسانی که در این مواقع از آزادی های ظاهری زنان استقبال می کنند مردان هستند که البته دلیل آن هم روشن است.
دلسوزی اینگونه افراد به حال زنان از سر مصلحت اندیشی نیست. هم خودشان می دانند و هم ما.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
این حرف هیچ مدرکی ندارد
کدوم آمار همچین حرفی میزنه؟
بله خیلی از سفیدپوستا هم طرفدار آزادی برده هها بودن لابد
.اونام کارگر ارزان قیمت میخواستن
من نمیدونم دلیل این همه بدبینی چیه؟