ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
بی کفایتی دولت از ترامپ فساد و طبیعی هم بدتر ست چون یک دولت لایق میتواند ترامپ را مهار فساد را ریشه کن و خیلی کارهایی بزرگ انجام دهد
ramin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
مقاله بسیار عالی بود. به نظر اینجانب یکی از راهکارهای مبارزه به فساد در کسب و کار و به عنوان پایلوت، بررسی روند و چگونگی جذب و release نیروی انسانی در شرکتهای زیر مجموعه سازمان ها و ادارات خصولتی مانند صندوق بازنشستگی نفت می باشد.
فرهنگی بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
اگر به همین منوال اظهارنظرها زیاد بشود، نزدیک است روزی که همه رسانه‌های خبری قسمت "نظر شما" رو حذف خواهند فرمود. همین حالاهم، کم و بیش این اتفاق علنی شده است.
ناشناس
|
Ukraine
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
قطعا تحریم در درجه اوله چون حتی کشورهای پیشرفته هم که فسادی ندارن و مدیریت خوبه دارن در صورت تحریم فلج میشن. حالا تحریم مسئولش ترامپه ؟ نه . سیاست غلط ایران
ایرانی
|
Germany
|
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
نمونه بارز و آشکار فساد دو خودروساز کشور هستند.تا دو ریال رفت رو قیمت ارز ببین چی نکردند و هر کار خواستند به سر مردم آوردند.از قطع تحویل فوری خودرو وخدمات تا دپو کردن هزاران خودرو به دلیل کمبود آنتن رادیو تا تحویل تیبا به جای رنو.به نظر من اگر زمین ها و انبارهای این دو خودروساز را شخم بزنند وشلغم گاوی بکارند بیشتر به مردم خدمت کردند تا ساخت تابوت های چارچرخ هر روز خراب پدر در بیار.ما پسته خوبی داریم و زعفران کار و فرش باف خوبی هستیم ولی هرگز خودروساز نبوده ونیستیم ونخواهیم شد.
ناشناس
|
Ukraine
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
ایران سوئس نبوده نیست و نخواهد شد . یک کالا داریم برای صادرات که اگه درامدش قطع بشه میشیم یمن . در فساد مسئولین با بقیه موافقم ولی واقعیت اینه که تحریم کشور رو داغون میکنه.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
قبل از فساد مسئولین این موارد نیز می باشد:
- رانت مسولین برای خود و بستگان
- بی کفایتی مسئولین
- چرخه مسئولیت ها بین یک عدد خاص
- عدم نظر خواهی از مردم در مورد مسائل مهم
- جناح بازی و عدم وجود یک صدایی در مورد مسائل کشور
سعید
|
Germany
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۵
هیچکدوم
ساختار غلطی بنا نهاده شد که تمام شرکت های خصوصی دولتی شدن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
فساد ...فساد...فساد...فساد...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
تفاوت مردم ما و مسوولین ما فقط اینه که مردم نتونستند مسوول بشن ، وگرنه همه از سروته یه کرباسیم ، هرکی دستش میرسه به اندازه ای که دستش میرسه فاسده .
نظرات بیشتر