شاید بهتر باشد با نگرشی تازه ، تورم را به عنوان یک معضل در نظر گرفته و به جای پذیرش آن و ارائه راه حل برای معلول های تورم که یک از آنها کاهش قدرت خرید است ، علت های تورم را شناسایی و با از بین بردن علت های تورم ، اصل معضل را درمان کرد . اقتصاد شامل بخش های تولید ، توزیع و مصرف است که باید در هر راهکاری همه را با هم در نظر گرفت .
افزایش حقوق بیش از 15 درصد ظلم به خود مردم است. اشتباه میکنید اگر فکر میکنید افزایش حقوق باعث مهار تورم میشه. چاپ پول بدون پشتوانه = تورم افسارگسیخته
به قول آن کشاورز طبسی خود دانید و مملکت تان
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
یارو رفت دم مغازه به مغازه دار گفت :آقا رُرُبع دارید ،مغازه دار گفت داریم ولی نه به این غلیظی !!!
عزیزم اینی که شنیدی درست است ،ولی هزار نکته ی باریکتر ز مو اینجاست که با احتساب آنها اگر فقط حقوق های حقوق بگیرها دو برابر شود و اسکناسهای چاپ شده یا پول تولید شده بجای رسیدن به دست کارگرها و حقوق بگیرها ،صد برابر آن در جای دیگر به حراج نرود اتفاق مورد نظر شما نمی افتد.
شما فکر کردی این نقدینگی ،نقدینگی که میگویند ،دست حقوق بگیرهاست.مثلا یک نفر که 2 میلیون میگیرد با 4سر عائله، الان 4میلیون بگیرد میتواند اقتصاد را دچار به هم ریخته گی کند نه عزیزم. همین طور کل حقوق بگیرهای کشور.
شما فکر میکنی چطور میشود که یک جوان 28 ساله 30000 تا سکه میخرد.؟ بدبخت شدن حقوق بگیرها از ناحیه ی اضافه حقوق بخور نمیر نیست ،از ناحیه آب گل آلود اقتصاد کشور است که یک عده ماهی های درشت میگیرند.ساده ترین و دم دست ترین مورد ، کارمندهای بانک هستند حتی مستخدم بانک ،که بعد از پنج ،شش سال چند خانه و ماشین و ویلا میخرند.و حقوق بگیرها ی دیگر و بازنشسته ها بعد از سی سال کار باید با حقوق یکی دو میلیونی سر کنند.پس بحث نقدینگی دست مردم نیست ،بحث نقدینگی« مردم خاص» است که که بقیه باید تاوان این تبعیض رسمی را بدهند.
يكي از را هاي افزايش قدرت خريد كارمندان و كارگران كاهش ضرايب ماليات بر دستمزد مي باشد و افزايش معافيت هاي مالياتي است زيرا محرك اقتصاد قشر متوسط است كه افزايش قيمت ها و التهاب بازار ارز طلا عملا به قشر پايين تر سقوط كرده و قطعا سقوط قشر متوسط اثرات منفي بر رشد اقتصاد داخلي GDP خواهد گذاشت البته كاهش رشد اقتصاد داخلي آثار زيان بار آشكار آن است و اثر مخرب تر آن بر رفتار شناسي انساني خواهد بود كه اندازه گيري آن هم به آساني نيست به نظر من افزايش بيش از حد دستمزدها قيمت تمام شده توليد را بالا خواهد برد و باعث تورم ميشود و همين حالا هم بنگاها در پرداخت حقوق مشكل دارند اما دولت كه از افزايش نرخ ارز سود خوبي برد بيايد ماليات حقوق بگيران را كم نمايد تا به نوعي دستمزدها ترميم شود و آثار تورمي نداشته باشد و هزينه جديدي هم به كارفرما ها تحميل نشود
با سلام و احترام: جقوق بگیری با2000000 تومان حقوق ماهیانه میتوانست 600دلار بخردل ولی امسال با همان جقوق ماهیانه تنهامیتواند فقط 120 دلاربخرد یعنی 480 دلار کمتر. امروز 480 دلار چند میلیون تومان میشود؟ خط فقر چند دلار است؟
آقاي رئيس كميسيون ! شما را به هركه مي پرستيد تا حقوقي زياد نشد اينقدر ازش صحبت نكنيد !
در چند روز اخير يك مشكل ديگر به بالارفتن قيمتها اضافه شده و آن اينست كه ميگويند ‹ حقوق كارمندها زياد ميشه › !!!
والله بي انصافي از حد گذشته ! در چندماه اخير همه چيز از پنير تا قبر با بهانه دلار افزايش قيمت داشته الا حقوق كارمندان و كارگر !!
متاسفانه پيامهايي كه دولت محترم را برنجاند هم نه درتابناك بلكه در خبرگزاري هاي ديگر هم منتشر نميشود و فقط بايد تعريف و تمجيد كنيم !
منِ كارمند با فوق ليسانس و حدود سي سال خدمت تقريباً چهارميليون درماه حقوق ميگيرم و اعتراف ميكنم از خيلي كارگران زحمتكش و كارمندان مظلوم بيشتر ميگيرم اما به هر چه كه مي پرستيد دوماه است نتوانسته ام گوشت يا يك مرغ كامل بگيرم واي بحال كار و كارمندي كه اندازه من هم حقوق نميگيرد !!!!!
آقاي ابراهيم و آقايان ابراهيمي ها !!! هر وقت لطف كرديد ( ببخشيد از واژه استفاده كردم چون در اين روزگار اگر حقت را هم بدهند لطف حساب ميشود !!! ) آنوقت در بوق و كرنا بدميد تا بلاي بيشتري سرمان نيايد !!!!!
اسوره تناقضگویی و سفسفته
از طرحها دفاع میکند
گندش در می آید زیرپای طرح را خالی میکند
سرچ کنید الاماشالله فراوان موجود دارند.