دو نفر سکه فروش در عرض 1-2 ماه کل سوابق شان زیر و رو شد و اعدام شدند چطور کارمندان این ادارات که سوابق و ارتباطات شان معمولا بایگانی و آماده است در تیر رس آقای اژه ای قرار نمی گیرد که چرا اینقدر در کار و عمل و حرفشان تناقض وجود دارد و چه منافعی این برادران دارند که شرکت زیان ده را عالی می گوید و با 6 میلیارد سرمایه مملکت را به غارت می دهند و نقش سازمان خصوصی سازی و مسئولانش در غارت بیت المال و و خیانت به مردم چیست چرا یکی از این مدیران نا لایق را اعدام نمی کنند چطور کارمندانی که در طول سنوات مقدار حقوقشان معلوم است و همیشه خدا هم از نداری شاکی هستند تعضا بعد از ساعات اداری زندگی های لوکس شان آشکار می شود مگر چقدر خقوق می گیرند که صبحها با پراید درب و داغون به اداره می روند و عصر ها با شاسی بلند 500 میلیونی در شمال شهر می گردند
البته ۲۴۰۰۰ هکتار زمین هفت تپه قابل کشت نیست، در حال حاضر ۱۲۰۰۰ هکتار بصورت بیابان طبیعی همینطور مونده..
اجرای طرح سخت و زیان آور هم باعث خروج یکباره و بی ضابطه مدیران و مهندسان شرگت شد و به شرکت خیلی ضربه زد.
اداره هفت تپه نیز به فرمانداری شوش با ۹۰ هزار نفر جمعیت واگذار شد که فرمانداری و ادارات شوش هیچوقت نتوانستند نقش درستی در هدایت و کنترل کارخانه بزرگ ۷ تپه داشته باشه
پاسخ ها
علی
||
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۳۰
همین کارخانه را به یک گروه مدیران متخصص کاربلد دلسوز بدهند و امنیت شان را تضمین کنند و واردات سلطان شکر را با ارز رانت دولتی ممنوع کنند .
بخدا قسم ظرف ۵ سال به سود دهی بالا میرسانند و ۱۰۰ در صد توسعه میدهند و شوش را سرافراز و اباد و کارگرانش را هم خوشحال و راضی خواهند کرد
ولی متاسفانه سود حضرات مافیای قدرت و ثروت در واردات با استفاده از رانت ارز دونرخی است و بس و ابادانی کشور اصلا توجیهی برایشان ندارد
سازمان خصوصی سازی در سالهای اخیر بزرگترین خیانت ها رو به کشور کرده
پاسخ ها
پژوهشگر
||
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۶
.....................................................................................................
{ سازمان خصوصی سازی = سازمان خصوصی خوری }
....................................................................................................
تا زمانی که منافع ایدئولوژیک صدها بار مقدم تر از منافع ملی باشند هر روز همین بساط است. برای از بین بردن مار خطرناکی که به جانم افتاده، باید سر مار را زد.
این دو جوان دو تا اقا زاده هستند بنا به اخباری دو خواهرزاده یکی از مقامات هستند. اصلا و ابدا کوچکترین دانشی در مورد کشاورزی و نیشکر ندارند و از اول به منظور تفکیک و فروختن زمینهای نیشکر هفت تپه اون رو خریدند حتی توی گزارشات خبری تلویزیون هم یکی از کارگران از فروش زمینها گفت. موقع فروش نیشکر هفت تپه، شرکت نیشکر اهواز خواستار خرید اون بود که الان جز سوده ترین شرکت هاست که البته به خاطر مسائل و فشارهای پشت پرده از فروش اون به نیشکر اهواز خود داری شد و فروختن به دو تا آقا زاده. کافیه مسائل چگونگی فروش به این دو نفر بررسی بشه تا به سرنخ ها برسن.
راه نجات ایران = برگشت صنایع و معادن تاراج رفته
………………………………………………………………………………………………….
فروش مجانی صنایع و معادن ثروتساز کشور تحت نام خصوصی سازی و در واقع چوب حراج بر اموال مردم ، عامل اصلی مشکلات اقتصادی و کسری بودجه دولت است . راه نجات اقتصاد و زندگی مردم هم برگشت صنایع و معادن تاراج رفته ارزشمند و پولساز به دولت (مردم) است .
پتروشیمیها ، فولاد مبارکه ، فولاد خوزستان ، پالایشگاهها و ...
ارزش جایگرینی هر یک چند میلیارد دلار ؛ به عبارتی هر یک چند ده هزار میلیارد تومان . . . اینها همه به غارت رفته و باید به دولت بازگردد . راه دیگری نیست . نمایندگان مجلس قبول کنند اشتباه رفته اند .
فروش مجانی صنایع و معادن ثروتساز کشور تحت نام خصوصی سازی و در واقع چوب حراج بر اموال مردم ، عامل اصلی مشکلات اقتصادی و کسری بودجه دولت است .
راه نجات اقتصاد و زندگی مردم هم برگشت صنایع و معادن تاراج رفته ارزشمند و پولساز به دولت (مردم) است .
این اموال به غارت رفته و باید به دولت و مردم بازگردد ، راه دیگری نیست .
راه نجات ایران = برگشت صنایع و معادن تاراج رفته
راه دیگری نیست .
…………………………………………….
البته بعضی مدیران دولتی حرفه ای ، مدتی است بجای کلمه " واگذاری " از کلمه و روش انحرافی " اجاره " یا " قرارداد راهبری" استفاده میکنند ،که لازم است راه این مفسده نیز بسته شده و موارد مشابه مورد بازرسی و مجازات و بازگشت اموال به دولت قرار گیرند .
………………………………………………………………………………
خصوصی سازی = انهدام اقتصاد ایران و تنزل زندگی ایرانیان
...................................................................................
خصوصی سازی = تاراج اموال عمومی