دولت با افزایش قیمت ها دنبال جبران کسری و ولخرجی های خود است هرگونه افزایش قیمت سوخت بر کالا ها اثر خواهد گذاشت هر دفعه این را تکرار کرد وضع بدتر شد مردم از وضع اقتصادی و گرانی به تنگ امده اند . مردمی که هیچ چیزی ندارند و هر روز مشکلات بیشتر و ناامیدی بیشتر می شود به نظرم دولت مردان هنوز وضع ملت را درک نکرده اند باید از وضع موجود ترسید و وضع را بدتر نکرد . نسبت به سال قبل بهتر نشدبم بلکه بدتر و مردم بد اخلاق تر . و افزایش فقرا بیشتر و نارضایتی بیشتر . اینها سینگال های مشکل افرین برای یک سیستم است حالا باید دید دولت مردان و سیاسیون از کرده خود درس عبرت خواهند گرفت یا نه!
باز انتخابات و شعار برادر وقتی شما به یک فروشگاه بزرگ مراجعه می کنی ایا قیمت اجناس برای پولدارها و فقرا متفاوت است یا اینکه سبد خرید ایشان متفاوت است؟همه کالاها قیمت جهانی دارند اما درامد مردم یک جامعه تابع سرانه تولید ملی است که در کشورهای مختلف تا هزار برابر هم متفاوت است یعنی شمای نماینده مجلس مطلب به این سادگی را هم نمی دانی
اگر اخبار رو بخونید میبینید که در فرانسه بخاطر افزایش نرخ بنزین و سوخت، اعتراضات خیابانی شکل گرفته. قیمت جدید بنزین که بیست درصد در فرانسه اضافه شده ، ظاهرا یک و نیم یورو شده و از طرفی کف حقوق ماهیانه در فرانسه هزار و چهارصد و خورده ای یورو هست. یعنی با یک ماه دستمزدشون حدود هزار لیتر بنزین میخرند. در ایران کف حقوق حدود یک میلیون و دویست هزار تومنه و میشه باهاش هزار و دویست لیتر بنزین خرید. بنابراین لااقل در مقایسه با فرانسه که یکی از بالاترین نرخ های سوخت رو داره و مردمش دارن تظاهرات میکنند، الان قیمتها درسته و نباید دستکاری بشه. از طرفی در کشوری مثل آمریکا هر گالن بنزین 2.5 دلاره که میشه لیتری 0.68 دلار و کف درآمدشون ماهیانه دو هزار دلاره، میشه حدود 3000 لیتر بنزین در ماه و دونالد ترامپ داره یکسره نق میزنه بابت همین سوخت.
جناب خادمی با حقوفای نجومی چه میکنید؟ شما که طبق اعلام وزارت بالای ۲۰میلیون میگیری که نباید نگران باشی.
مدتی خاموش بودی فکر کردی آبها از آسیاب افتاد دوباره بشی مدافع کارگر؟؟؟؟
هرچند تابناک از خودتونه و نشر نمیده ولی لطفا مردم رو ابله فرض نکن .....