کشوری مثل ما باید توجه بیشتری به صنعت و اقتصاد داشته باشه.
با ایجاد پروژه های عظیم از خروج دانشجویان درجه یک از کشور جلوگیری بشه.اگر قرار باشه در صنعت و دیگر بخش ها پیشرفت کنیم بدون نیروهای ارزشمندی مثل این جوون ها امکان پذیر نخواهد بود.
بابا به خدا اين بسته رو ندن ابرومند تره
بعد ٤٠ سال هنوز مردم در تنگناي اقتصادي هستند حداقل حيثيت و غرور مردم رو به تمسخر نگيرند. أز طرفي ٨ ماه أز سال گذشته هنوز اقدام خاصي جز حمايت كم أز بخش كوچكي أز جامعه و حرف براي بقيه كاري نكرده اند و أز طرفي مقدار بسته حمايتي كمتر أز پول تو جيبي روزانه فرزندان برخي اقايان است.
اولاً مردم کشور همسایه مانند ما درتحریم وفشاراقتصادی نیستند . ثانیاً اگر امروز یک پروژه مهم را افتتاح کنیم مشکلی از مشکلات مردمی که در فشار اقتصادی هستند حل خواهد شد . ثالثاً از کجا معلوم که ما هم در 40 سالگی انقلاب پروژه های مهمی برای بهره برداری و افتتاح نداشته باشیم ؟ در هرحال همین بسته حمایتی ناچیز مرحمی بر دردها وزخم های مستمدان است . بماند که ما در طول 40سال گذشته می توانستیم به پیشرفتهای زیادی در همه زمینه ها دست یابیم که برکت بی تدبیری برخی از مسئولین نتوانستیم .
قابل توجه عزیز دل برادری که این مقاله را نوشته و به فرودگاه بین المللی ترکیه در ازای بسته حمایتی دولت اشاره کرده است . نگارنده مقاله به این نکته اشاره نکردند که در ترکیه احزاب جز ساختار کشور است و اگر هر خلافی از مسئولین صورت بگیرد سنسورهای احزاب بکار می افتند و لذا امکان فساد در مسئولین به حداقل میرسد ولی در کشور ایران وجود احزاب را تفکر غربی قلمداد میکنند و آن را نفی میکنند و مراکز نظارتی در ساختار کشور نیز در معاملات سیاسی لاجرم وارد بازی های سیاسی میشوند و هرگز اراده ای برای مبارزه با فساد صورت نمیگیرد و اگر وزیر پاکدستی همچون ظریف در خصوص پولشویی ارقام را اعلام میکند مراکز وابسته به فسادهای مالی و اعوان و انصار آنان با حمله به وزیر سعی در باریکوت آن هستند حتی آنچنان براشفته شدند که سعی در جمع آوری امضا برای استیضاح وزیر امور خارجه میکنند. تا بعد از این هیچکس جرات افشای پولشویی در کشور نشوند . حال نگارنده نامه متوجه شدند که چرا بعد از ۴۰ سال دولت مجبور به ارائه بسته حمایتی میشود و ترکیه فرودگاه بین المللی را افتتاح میکند . آیا نگارنده توجه دارند که د/ ترکیه شخصی بنام م ر نبود که در ۸ سال حساب دختر خود در فرانسه را پر کند و در ۶ ماه مبلغ ۲۰ میلیارد دلار به صرافی ( شریک فرزند ر ) برای فروش پرداخت نماید . اگر باور ندارید از بانک مرکزی استعلام کنید تا رقم مذکور را برایتان با مستندات کافی ارائه بدهد .
پاسخ ها
علی
||
۰۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
اتفاقا ششماهه ۲۰ میلیارد دلار به صرافی ای پرداخت کردن احتیاج به بانکهای خصوصی و بانک مرکزی میباشد. اگر بخواهیم چوب خم گشته را قبل از شکستن راست کنیم باید قبل از هر چیز بانکهای خصوصی را بلافاصله خلع ید کرده و کلیه بانکها دولتی نماییم و زیر نظر مستقیم شوراهای شهری و ساکنین محلی قرار دهیم و نولیبرال ها را دست و بالشان را بسته و هر روزه مورد بازخواست قرار دهیم.۰
و بانکها را به شفاف سازی کلیه داد و ستد های خود همچون بازار بورس کرده و در اختیار همگان قرار دهیم۰
باعث افتخار ، افتخار کنندگان این راه ، به رخ کشیدن و راهنمایی جامعه به سمت شعب ابیطالب ویا همرنگ شدن با پوشش و رفتار مردمان یمن . نتیجه ای بیش از این برای سرزمین ما ندارد .
دم عيد است می خواهند شو تبلیغی خدمت راه بیندازند و عید با ارامش خانواده هایشان را به مسافرت خارج کشور ببرند و در صورت ماندن در ایران چندین سکه طلا به بستگان خود هدیه عید بدهند شما چرا چالش ایجاد می کنید مدیر های مظلوم بفکر مردم هستند و ابرو داری می کنند اینها خیلی زحمت می کشند و تا اخر عمرشان از این الطاف مدیریتی خواهند داشت خدا کند در بهشت برای این مدیران جا باشد !