جناب كواكبيان، آن پولشويي كه با سلاطين سكه و ارز ربط داشته باشد را بايد با يك قانون بیگانه و نظارت دیگران حل كنيم؟ ميدانم كه به مغز خود فشار مي آوريد تا براي آقاي ظريف راه نجاتي پيدا كنيد ولي نتيجه اين تلاش شما حرفهاي عجيب و بي منطق ميباشد
فرار مالیاتی، قاچاق ارز و طلا، قاچاق کالا و ترانزیت مواد مخدر از مصادیق بارز پولشویی است که آمار آن همه روزه از زبان مسئولین اعلام میشود! آقای ظریف هم همین مطلب را بازگو کرده است. صورت مساله را دوستان پاک نکنند. دنبال رفع مشکلات باشید!
یک نفر هم که درست کار می کند وحرف درست میزند الکی الکی براش حاشیه درست کنید جای این کارها بروید مشگل گرانی وتورم واجاربها های سرسام اور را دست کنید ادمهای بی غم !!
نفتی که پولش خرج مردم نمی شه و حتی یک درصدش خرج خوزستان نمی شه (عکس اول از بالا عمق فاجعه را در اهواز نشون می ده) همون بهتر که خریدار نداشته باشه و فروخته نشه.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۷
جناب فیلتر شکن ۶۰ درصد بودحه مملکت را نفت تشکیل می دهد که با فروش می رسد
اگر چیزی را بلد نیستی و حرف نزنید نمی گویند نااگاه
!