یعنی 2 راه وجود دارد 1- جنگ که افقش معلوم نیست چه نتیجه ای دارد و کدام طرف پیروز میشود چون ایران کشوری نیست که به آمریکا باج بدهد و به قول مقام معظم رهبری تا خود امریکا دنبالشان میکنیم و مسئله بعد خساراتی است که به کشور وارد میشود که فراتر از هشت سال دفاع مقدس می تواند باشد. 2 - به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین در مرزهای 1967 و رسمیت دادن به موضوع امنیت و موجودیت رژیم اسرائیل
اما اجرای این 2 راه بدون تجهیز نظامی هر چه بیشتر لبنان سوریه و عراق توسط ایران و روسیه مخصوصا سامانه های S400 اشتباه بسیار خطرناکی است.
با این همه تغییراتی که در منطقه در حال رخ دادن هست ایشون شرایط حال حاضر رو نقطه عطف نمی دونن و قائل به تغییر استراتژی نیستند و فقط حرف از تغییر تلکتیک ها می زنند! امروز عربستان به خاطر قدرت مانوری که داره هر کاری می کنه (قتل خاشقچی از آن جمله) و چون ریش و قیچی رو در اختیار داره، با هیچ عکس العملی از سوی مجامع جهنی روبرو نمی شه. حالا تصور کنید اگه ایران چنین کاری کرده بود و یک تبعه آمریکا رو کشته بود چی می شد! امروز بهترین موقعیت برای تغییر استراتژی ایران هست برای این که نذاره همه چیز فقط روی پاشنه عربستان بچرخه. اما ما هنوز مرگ بر آمریکا می گوییم! امروز روز نقش آفرینی ایران هست برای این که نذاره عربستان از تمامی وقایع به نفع خودش استفاده بکنه اما متاسفانه به دلیل عملکرد ناقص چنین سیاست مدارانی ما از این موقعیت بهره برداری نمی کنیم. جناب جابر انصاری امیدوارم با چنین سیاست ورزی که شما ارائه می کنید،ما خودمون تبدیل به نقطه عطف نشیم.
سیاست منطقه ای ایران باعث آشتی اسرائیل و عرب ها باهم شد.
از این به بعد در منطقه با اسرائیل مثل یک کشور عادی رفتار می شود.
یعنی اسرائیل و کشورهای عربی باهم رابطه دیپلماتیک و تجاری و اقتصادی و... خواهند داشت.
یعنی اینکه دیگر مساله فلسطین و اسرائیل به شکل قبل نخواهد بود و کم کم همدیگر را تحمل خواهند کرد.
نقطهٔ عطف ،همین است که از شش دهک قشر متوسط جامعهٔ ایران بنا بگفتهٔ خود مسئولان بیش از دو دهک آن به قشر فقیر تبدیل شده است ، این در حالی است که کیان کشورداری بر پایهٔ قشر متوسط استوار است ؟ این مقوله به بحث کارشناسی ،و اصول فلسفهٔ احتماعی نیاز دارد ؟،،،
متاسفانه تعداد افرادی که کامنت گذاشته اند از محتوای صحبت های آقای انصاری فاصله دارند . زیرا آقای انصاری در خصوص اهداف ، استراتژی ، تاکتیک ها صحبت کردند که ماهیت اینها موضوعی کمی مطلق نیست بلکه توام با موضوع کیفی است. و خیلی از کامنت ها در سطوح پایین است . ای کاش نمایندگانی که در صدد استیضاح دیپلماسی خارجی کشور هستند با این مفاهیم آشنایی داشتند و درک درست و منطقی از استراتژی و تاکتیک را شیر فهم میشدند و ابروی کمی که برای مجلس مانده را اینگونه به باد فنا نمی سپاردند .
کلی گویی بود. هیچ چیزی خاص ایران در آن نبود. همه این حرف ها را در مورد هر کشور دیگر می توان گفت. یه جوری نشان می دهد که در جلسات تصمیم گیری و اتخاذ راهبرد و ... در مملکتمان هم چگونه کلی گویی می شود و خود را صاحب فضل نشان می دهند و هیچ تصمیم عالمانه و جدی گرفته نمی شود.
اما اجرای این 2 راه بدون تجهیز نظامی هر چه بیشتر لبنان سوریه و عراق توسط ایران و روسیه مخصوصا سامانه های S400 اشتباه بسیار خطرناکی است.