شما در تخصص خودتون اظهارنظر بفرمایید. افرادی چون شما باعث و بانی این همه مشکلاتید. آقای محترم شما که ادعاتون میشه چرا سوء مدیریت مسئولان را کتمان می کنید و بحث را به حاشیه می برید.؟
متاسفانه نظریات اینچنینی توسط کسانی ارائه می شود که سر رشته ای از آب هایزیرزمینی ندارند . آب های زیرزمینی ژرف اگر وجود نیز داشته باشند بقدری شور و حاوی املاح هستند که غیر قابل استفاده بوده و اگرتازه بتوانیم با هزینه بالا آنهارا خارج کنیم باید به فکر شیرین کردن آنها با آب شیرین کن ها باشیم . ثانیا ابهایی با احجامیکه قبلا در رسانه های مجازی اعلام شده واقعیت ندارد . ما هنوز با حفر ده ها چاه های اکتشافی و مشاهده ای که در دشتها قبلا به منظور شناسایی حفر نمودیم هنوز نتوانسته ایم حجم دقیق آبخوان هایمان را برآورد کنیم چطور با حفر یک فقره چاه براوردهای غلط به مردم ارائه می دهیم . خواهشمندیم حداقل افراددر زمینه مطالعات و رشته تخصصی خود نظر ارائه دهند تا مفید برای کشور و جامعه مان باشیم.
با تشکر
دانشجوی دکتری هیدروئولوژی
در عمق 5 هزار متری ابها به سمت خلیج فارس جریان دارد؟
حداکثر عمق خلیج فارس 90 متره!
الان این اب چطوری میاد میره توخلیج فارس؟
نزدیک خلیج یهویی از 5 هزار متری میپره میاد تو 80 متری؟
بعد کجا وارد خلیج فارس میشه؟
همونجا چاه بزنید از عمق 80 متری بکشید بیرون خب!
تنها علاج بحران آب کشور تغییر نگرش در نحوه مدیرت مصرف آب در بخش های کشاورزی و صنعت است.
روش های سنتی و فوق العاده آب بر و کم بازده کشاورزی و نیز تکنولوژی های قدیمی و فرسوده ی صنعتی آفت منابع آب و انرژی کشور است.
تا زمانی که اراده ای بر این تحول نباشد منابع آبی و انرژی کشور برباد خواهد رفت.
با طناب این قبیل دکترها به چاه نروید که برای آینده خساراتی جبران نا پذیر خواهد داشت .اگر نظریات این گونه دکترها درست باشد تمام کشورها پیشرفته من جمله امریکا بیابان های کشورشان را آباد می کردند.!!!!!!!!!!!!
از عضو هیات علمی انتظار می رود با درایت بیشتری به سرمایه های ملی توجه داشته باشند و در مقابل نسلهای آینده که تا اینجا هم ما خیلی از حقوق آنها را پیشخوری کرده ایم، به عنوان یک مدافع ظاهر شوند. البته اینکه واقعا آب ژرفی به این تصور که به صورت یک جریان زیرزمینی و در کریدور گسلی به دریا سرازیر می شود، محل اختلاف نظر جدی است. اینکه آبهای فسیلی تا جه میزان قابل استفاده هستند و با جه هزیینه ای قابل استحصال هستند نیز محل مناقشه علمی است. چرا با راهکارهای عملیاتی که به مدیریت مصرف و توازن بخشی می انجامد نمیپردازیم.
جناب اقای دکتر، یک دریاچه هم بالای قله سبلان هست. میخواین اونو هم لوله کشی کنیم و مصرفش کنیم؟
مهمترین نکته ای که اقای دکتر! با مهارت دور می زنند اون رو: این ابها تجدید پذیر نیستند (چطور این اب جریان داره به سمت دریا ولی تا بحال از بین نرفته مساله شگفتی است) وابسته شدن به چاهی که بزودی تموم میشه نکته مثبتی نداره، حتی اگه اسیبی به سطح زمین نزنه که میزنه البته
ما در شرایط فعلی مواجه با باران های سیل آسا هستیم که در برخی مواقع باعث خسارات فراوان می شوند یکی از روش های حل بحران آب مدیریت همین آب های سطحی از طریق کانال ها و جلوگیری از هدر رفت آنها با سدهای خاکی و سبک است در مرحله اول باید مناطق سیل خیز شناسایی شود و در مرحله دوم با حفر کانال ها ضمن هدایت آنها از خسارات احتمالی آنها جلوگیری کرد و در مرحله سوم با مهار آنها توسط سدهای خاکی از هدر رفت آنها به مناطق پرآب جلوگیری کرد و در واقع با گرم شدن زمین و محو یخچال ها در ارتفاعات این منابع آبی در سطوح زمین برای روزهای بحرانی آب انباشت و به تدریج وارد سفره زیرزمینی و یا در سطح زمین مورد استفاده قرا می گیرند
چرا همون هزینه رو برای انتقال اب از دریان عمان هزینه نمی کنید ؟ هم کم حرف و حدیث است و هم دائمی
پس فرق ما با کشوری که دریاها دسترسی ندارد چیست ؟ نباید از این مزیت استفاده کنیم ؟