فدراسیون فوتبال خیلی وقتست حیات خلوت جمعی فرصت طلب است که بمعنای واقعی ، مافیایی هستند . ؟ سالهاست در جهت منافع فردی ماندند و هر کاری حتی بقیمت خوش آیند گروهی خاص تیمهایی را بالا بردند و تیمهایی را پایین کشیدند ، در مواردی بوحدت ملی جامعه نیز آسیب زدند متاسفانه .!!! لابد تشنهء خدمت هستند ما نمیدانیم .
با سلام
با توجه به بلبشویی که وجود دارد از یک طرف اعلام می کنید فدراسیون فوتبال خصوصی است از آن طرف حق و حقوقش را از بیت المال می گیرد. اگر دولتی است باید تابع دولت باشد و اگر خصوصی تابع بخش خصوصی. ظاهراً این فدراسیون ها خصولتی هستند. به به مطمئن باشید اینها کنار می روند با زبان خوش نشد با زبان زور. شک نکنید
يكي به اين آقايان بگويد مگر فدراسيون إرث پدريشان است كه چهار دستي چسبيده اند به آن؟؟؟ يعني كشوري مثل ايران هيچ كسي به غير از اين آقايان ندارد كه قبول مسئوليت كنند؟
'گوششان رابگیرند بندازند بیرون مگر مال باباشون هست یعنی این قدرت راندارند ریکی را از بالای هواییما پائین آوردند اینها که پائین هستند یک شوت بزنند بندازنشون هوا و حقوقشان قطع کنند اینها می خواهند در مقابل قانون بایستند