کارمند ساده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
چرا فن سالاران مذهبی که جت کوثر و ناو جماران و صنعت موشکی و هزاران اختراع دیگر دارند را بر سر اقتصاد ایران نمی گمارید تا دلار را به زیر 1000 تومان برسانند ؟ بدرود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
با سلام . خوشبختانه از طریق مهندسی معکوس متخصصین کشور ما توان یی ساخت انواع اجناس از خودرو گرفته تا هواپیما و کشی و ابزارهای صنعتی.خانگی را دارند . فرق ابین هفت کشور صنعتی با دنیای جهان سوم این است که انها به تکنولوزی صنعت متالوزی (تهیه الیاز از مواد خام) دست یافته اند . و به هیچ عنوان راضی نیستند ان را به ماها بدهند . اکنون عزم ارداه بسیجیان و دانشجویان برای دستیابی به صنعت متالوژی را می طلبد /. می توانیم دست یابیم اگر تفکر واردات را به تفکر صادرات تبدیل کنیم . مخصوصا برای مدیران اجرایی
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
آره دهداش تنها رییس جمهور احمدی نزاد بود که از فامیل در سمت ها استفاده نکرد مقل مشایی
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
هیچ عبادتی بهتر از خدمت به خلق نیست . عبادت را ببر خونه خودت . سر کار که هستی اضافه کاری با عبادت کلا جدا هستند داد اش .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
تو همین ادارات بارها شده برخی مدیران ریا کار در نماز و دعا و صبحانه بعدش بودند و مردم بیچاره منتظر آمدن آقایان............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
خیلی از نظرات از سر سوتفاهم بیان شده.
اگه متن رو دقیق بخونید متوجه میشید که آقای نماینده خواسته با یک مثال، پیری و ناتوانی مدیران رو بیان کنه؛ برای همین گفته خیلی از مدیران حال نماز خوندن ندارن و با صندلی نماز میخونن. اگه سری به برخی مساجد بزنید و صندلی نماز پیرمرد و پیرزنها رو ببینید متوجه معنای این مثال خواهید شد.
یا حق
مجيد صارمي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
سلام مگر چه اتفاقي افتاده؟!!!يعني يك مدير صندليش را بعد از ٤٠سال ول كرده!!!!مگر فرزند و برادر و خواهرزاده و اقوام و فاميل و دوست و همشهري و...ندارد كه جاش را پركنند !!!واي مصيبتا!!! ترا خدا اينگونه مطالب كه مدير بازنشسته بعداز ٤٠سال جاش خالي شده براي جوانان ننويسيد و اين قشر جوان را دلخوش نكنيد .
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
خوبست نورچشمی هارابنام اعلام کنند تا بعنوان تبصره در ذیل قانون نوشته شود . دیگر قانون هم نیاز به اصلاح ندارد. دوستی داشتم حسابداراداره ای بود . می‌گفت زمانی مدیری داشتیم که لیست اضافه کاری پرسنل را برای امضای نهایی بردیم دفترشان گفت باشدتابررسی کنم . چند ساعت بعد رفتیم تحویل بگیریم مسئول دفتر گفت فرمودند ایراد دارد. آوردیم دقیق دوباره بررسی کردیم ایرادی ندیدیم . دوباره بردیم ماجراتکرارشد. یهو همکارم چیزی به ذهنش رسید .گفت مابااین همه مدارک مشکلی پیدا نمی‌کنیم ایشان بایک نگاه سطحی چطورپیدامیکند . یادآوری کرد که برادرخانم ایشان بنام محمد...دراین اداره است که اتفاقا اضافه کار هم ندارد نخواسته مستقیم بگوید من ایرادرافهمیدم . جلوی اسم محمد ۱۲۰ ساعت اضافه کارنوشتیم تابردیم دودقیقه ای امضاشد .از آن ماه به بعد همیشه موقع ارسال لیست همه همکارهای حسابداری باخنده میگفتند . ایراد محمدی لیست برطرف شده؟
ناشناس
|
France
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
وقتي بيشتر از سي سال موندي انگار دست كردي تو جيب همكارت
پیک موتوری
|
Germany
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۸
دست پخت مدیران. و مسؤولین بازنشسته از نظر جسمی رو به ضعف و زوال هستند و از همه بدتر نه مطالعه دارند و نه درمیان مردم هستند و با این وجود به میزهای خود چسبیده اند همین شرایطی است که میبینیم
نظرات بیشتر