سلام جواب ها جلوی هر سوال :
1- نظر شما درباره حرف های علی مطهری چیست؟ اگر 10 تا نماینده مثل ایشان داشتیم مجلس اینقدر فشل نیود
2- آیا شما هم با افزایش قیمت سوخت موافق هستید؟ جواب : بله
3- * به نظر شما افزایش قیمیت سوخت چه تأثیری در بازار می گذارد؟جواب : موجب افزایش قیمت ها می شود
4- * راهکار شما برای کاهش مصرف انرژی در ایران چیست؟جواب : فقط گران کردن انرژی
5- * چه پیشنهادی برای جلوگیری از قاچاق سوخت به خارج از کشور دارید؟جواب : در تمام مرز های مشترک پالایشگاه کوچک بنزین و مواد پتروشیمی ایجاد کنید و خودتان صادر کنید البته بهتر است این کار را به بخش خصوصی واگذار کنید .(این کار به ویژه در مرز های پاکستان - افغانستان - ترکیه بسیار خوب جواب می دهد )
من نمی دونم شما چی میگین فقط میدونم خیلی گشنمه ، از دیروز صبح تا حالا که دو تا نیمرو خوردم هیچی نخورم ، 1000 تومن بیشتر توی جیبم ندارم به اضافه حدود 500 تومن شارژ نت ، چند ماهه بیکارم و کار هم گیرم نمیاد و الان هم دارم به این فکر میکنم برای سیر کردن شکمم چیکار باید بکنم
البته خدارو شکر که امثال مطهری ها ، دغدغه های من و امثال منو ندارن ولی اینو بهشون بگم که من و امثال من با تک تک سلول های بدنمون ازشون ناراضی هستیم و دنیا هم اینجوری نمیمونه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۹
با تک تک سلول های بدن از یک نفر متنفر میشن نه ناراضی ..
1- دولت نرخ تورم را حدود 18% اعلام کرده . اگه به گفته خود ایمان دارند ، بنزین هم باید حداکثر 1200 بشود .
2- کلا یک مولفه بنزین را به تنهائی بررسی کردن و قیمت گذاری کردن اشتباه است . اقتصاد کلان کشور باید هدف گذاری شود که قیمت بنزین هم یکی از مولفه های آن است .
3 - تجربه 40 سال گذشته ثابت کرده افزایش نرخ سوخت ، خود مستقیما تورم زا می باشد و نرخ اجناس متناسبا افزایش خواهد یافت .
4- راه حل کلان : تغییر در سیاست های مبتنی بر منافع ملی و نه منافع یک گروه و یا یک اندیشه خاص .
5-راه حل در شرایط فعلی : قطع کل یارانه های انرژی ، آب و برق . درمان و دیگر خدمات دولتی . و واریز مبلغ این یارانه ها بحساب تک تک افراد جامعه در کارت های مخصوص . کارت ها قابلیت برداشت از کارت را نداشته باشند. و مبالغ داخل آن صرفا قابل هزینه کردن در همان مراکز که قبلا خدمات دولتی میدادند باشد . یعنی این پول مجددا به دولت در قبال خدمات برگردانده میشود . بطور مثال ماهانه 600 هزار تومان به حساب واریز میشود . حالا من میتوانم تصمیم بگیرم کل این پول را صرف خرید و مصرف بنزین کنم . یا بخشی را برای بنزین و بخشی برای پول آب و برق مصرف کنم . خلاصه مصرف پول را مدیریت کنم .
البته در کنارش اگر شرایط سیاسی و اقتصادی بهبود یابد به ازای افزایش فرصت های شغلی و افزایش درامد ها عمومی مردم دولت میتواند از مبلغ واریزی کم نماید تا به صفر برسد . در اون نقطه یعنی هزینه های کشور فقط از طریق مالیات بدست می آید و پول نفت صرف خدمات زیر بنائی میشود .
نخیر نمیخواهیم