آب دريا کاملا شور (در هر ليتر حدود يک سومش نمک هست) هست و در حالت معمول هيچ ارزشي براي کشاورزي يا شرب و حتي صنعت نداره...
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۴
خوب بود این نکته علمی رو بیان نمودید وگرنه ما همون آب رو مستقیما می آوردیم و توش توت فرگی که حساس ترین میوه به شوری و خشکیه رو می کاشتیم. یاد بیانات پروفسور کردوانی افتادم که میفرمودند اگه آب رو به دست کشاورز برسونیم کشاورز اصراف میکنه و قدر آب رو نمیفهمه!!! پیرمرد هنوز خبر نداره کنتور اختراع شده و میشه با کنتور آب رو به کشاورز فروخت!