چه كسى گفته ايران رود اجرايى به نظر نمى رسد تنها امريكا كه تمام تنگه هاى مهم وموجود جهان را كنترل ميكند ودوست دارد هميشه دستش برگلوم عمده كشورهاى جهان باشد
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۲
جای رود باید دنبال تونل بود که اجرای تره ......شما وابستگی رطوبت ابرهاتون را به مدیترانه و دریای سیاه را هم کمتر کنید کلی تو بارش موثره.....سیستم پرفشار و کم فشار و بارش هم خودش مبحث مفصلی است که کار نکردین روش......
همه دولتهای گذشته در سالهای پایان دولت وعده های زیادی ان هم تو خالی میدهند و خدا حافظی میکنند و میروند . هاشمی رفسنجانی کلنگ آزاد راه تهران شمال را زد احمدی نژاد دو بانده کردن جاده تهران مشهد و آوردن آب از مازندران به سمنان که روز افتتاحیه لودر و بولدیزرها را ردیف کرده بود و الآن هم روحانی. این یک رویه شده تو دولت ها و مردم هم دیگه دستشونه؟
راه حل بحران اب مهاجرت است باید ده پانزده بندر بزرگ در خلیج فارس ساخته شود یعنی بنادر فعلی توسعه پیدا کنند و جمعیت نواحی مرکزی به این بنادر مهاجرت کنند تا هم مشکل اب از طریق تصفیه اب دریا حل شود و هم بعد از دوران نفت اقتصاد ایران به سمت تجارت با جهان شکل بگیرد
زمان احمدی نژاد هم صحبتش بود، فقط نمیدونم چرا اون موقع به حساب کارهای عجیب و غریب احمدی نژاد میگذاشتن اما امروز تبدیل شده به نماد سازندگی و تلاش روحانی!!!
بعد خشک کردن دریاچه ارومیه پیش بسوی خشک کردن دریای خزر. قبل از شروع هر کاری حداقل چهار تا شرکت مشاور و پیمانکار قوی بیارید تا اتفاقات سد گوتوند تکرار نشه.
اون همه سرمایه رو که برای ساخت سدها به هدر دادین اگه صرف این پروژه عظیم ملی میشد الان نه مشکل ریز گردها رو داشتیم نه جدال انتقال آب بین حوضه ای. کلی هم اشتغال زایی صورت گرفته بود تورم هم به میزان مناسبی کنترل میشد. صنعت کشاورزی و صنایع وابسته هم به قدر کافی رشد میکرد.