زمان و زمان را هم بهم بدوزید همه دیدند که بیشتر از 12 امتیاز پرسپولیس با کمک مسلم داور بدست آمده است. فدراسیون می خواهد برانکو را جایگزین کیروش پرهزینه کند . برای همین با هر کلکی که هست می خواهد پرسپ.لیس را قهرمان کند.
پرسپولیس بابت قرارداد مهدی طارمی با باشگاه ترکیه ای چقدر هزینه کرد ؟؟حتی تیمی از دولت هم رفت ولی نتونستند کاری کنند.صدا و سیما هم که دربست در اختیار پرسپولیس است.مخارج پرسپولیس از کجا میاد که میگید سپاهان از بیت المال خرج میکنه؟؟اون که مستقیما از جیب مردمه.چرا هر وقت سپاهان در کورس قهرمانیه حرف از بیت المال میشه؟؟؟مگه اصفهان از ایران جداست؟؟؟؟
سلام جرا جریمه ها و مخاجی که بت سو مدیریت در پرسپولیس پرداخت شده را نمی گویید؟ چقدر این تیم جریمه و پول از بیت المال بی خود و بی جهت پرداخت کرد؟ اگرهم حالا مشکل داره به خاطر طارمی و مدیران قبلی این تیم است؟
چرا نمیگید سال گذشته دولت یکجا 100 میلیارد بدهی پرسپولیس و استقلال رو پرداخت کرد.
کجا تیم سپاهان از اشتباهات داوری سود کرده . مشکل شما تهرانی ها با تیم های اصفهانی چیه!
نویسنده این مطلب باعث خجالت سایت معتبر تابناکه!
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
احسنت
ناشناس
||
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۳
عزیز برادر! احمد جان! بحث پرداخت بدهی با هزینه برای تیم بستن فرق داره ها!!
قلعه نوعی که مثل آقایان پر مدعا دکترا ندارد ، مثل ضبط صوت از هر کسی چیزی به ذهنش سپرده اما مشکل اینجاست که نمی داند این مطالب را کجا و چه موقع باید بیان کند!